Ga naar hoofdinhoud
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Al 88 jaar een familiebedrijf

Vacature Allround Glaszetter
Interieuradvies
Verf bestellen
kleurenwaaier van kesteren schilders
van kesteren schilders aan het werk

De beste schilders uit de regio

Het familiebedrijf Van Kesteren levert hoge kwaliteit schilder-, behang- en glaswerken. Ruim 80 vakmensen werken vaak al tientallen jaren bij Van Kesteren en staan voor flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Met focus op vitaal, veilig en duurzaam werken. Met een sterk team verfraaien, onderhouden en realiseren wij dagelijks betrokken, dynamisch en bekwaam kantoren, gebouwen, woningen en meer.  Met als doel de klant volledig te ontzorgen.

Dit is wat wij doen

Schilder

Schilderen, zowel binnen- als buitenwerk, is en blijft het fundament van het bedrijf. Van Kesteren werkt aan grote én kleine opdrachten voor particulieren, zorginstellingen, scholen, musea, retailbedrijven, kerken en aannemers. De grootte van het team maakt hen slagvaardig en flexibel. Van Kesteren is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, geven gedegen verftechnisch advies en zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding en strakke planning.

Glaszetter

Nieuwe beglazing plaatsen op een nieuwbouwproject of een huidige ruit vervangen in een bestaande woning? Of is er glasschade? Met het vakkundige en deskundige team van glaszetters is Van Kesteren zeer flexibel en kunnen zij snel ter plaatse zijn. Ook kunnen zij adviseren over het isoleren van de woning en welke glassoort geschikt is voor diverse woningen. Van gelaagd glas tot facet- en draadglas, Van Kesteren heeft alles in huis.

Timmerwerk

Bij het plaatsen van beglazing of het schilderen van gebouwen, woningen of kantoren komen we vaak het nodige timmerwerk tegen. Denk hierbij aan houtrot, repair care, montage of ander (interieur) timmerwerk. Ons vaste timmerteam is hierbij een belangrijk onderdeel. We zijn vakkundig, deskundig en flexibel. Kortom snel ter plaatsen om het werk op te pakken, zodat de andere werkzaamheden ook blijven doorlopen.

Interieur

Het maken van keuzes en het creëren van een kantoor, werkplek of thuis, kan soms een behoorlijk lastige klus zijn. Goed advies maakt hierin een groot verschil. Bij Van Kesteren geven de deskundige interieurstylisten persoonlijk interieuradvies binnen elke stijl en ieder budget. Het resultaat… een compleet (project)interieur met een verrassende kleur- en materiaalcombinatie.

Een paar van onze projecten

In 88 jaar zijn er al vele mooie projecten uitgevoerd. Zakelijk tot particulier. Van groot tot klein. Schilderwerk tot interieurstyling. Bekijk een aantal van onze projecten.

Kleur Studio Voorhout

In onze Kleur Studio komen alle onderdelen voor een compleet interieur samen. Van muren en vloeren tot raamdecoratie… je vindt het allemaal onder één dak. De Kleurstylisten staan voor je klaar. Kom jij langs?

Lees meer over de Kleur Studio >

Nieuwsartikelen

Het laatste nieuws van Van Kesteren lees je hier.

Raamdecoratie Actie

Eindejaarsknaller: van 20 november tot 20 december 20% korting op alle raambekleding van Bece*

Dit jaar eindigen we  goed met een laatste kortingsactie op al onze raamdecoratie van Bece*! Van 20 november tot 20…

Ik wil meer lezen >

Vakwerk in Eisma’s Schildersblad

Poldermolen Warmond weer strak in de verf De Boterhuismolen in Warmond is een beeldbepalend rijksmonument dat zijn oorsprong vindt in…

Ik wil meer lezen >

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top