Skip to content

Advies over kleuren en keuze van de juiste raamdecoratie

Wanneer u een nieuw huis heeft gekocht, komt u voor een aantal belangrijke keuzemomenten te staan, o.a. over het interieur en de uitstraling van de woning. Wat wordt de look & feel en welke sfeer wilt u creëren? Keuzes die zeer bepalend kunnen zijn voor de sfeer van de woning zijn bijvoorbeeld de kleuren op de muren en de soort raamdecoratie. Wij begrijpen als geen ander dat het maken van deze keuzes best lastig kan zijn en wij willen u hier dan ook graag bij helpen. Zo hebben wij onlangs een gezin uit Voorhout bij ons in de winkel gehad voor een dergelijk kleuradvies. Hoe dit in zijn werk gaat en wat het uiteindelijke resultaat van de woning is, leest u hier.

 

Kleuradvies van Van Kesteren

Onze klant wilde graag advies over de juiste keuze wat betreft kleuren en raamdecoratie voor een nieuwe woning in Voorhout. Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen en voorkeuren wat betreft het interieur. Voor ons is het dus iedere keer een uitdaging om een persoonlijk advies op maat te geven. Er komt dan ook heel wat inbeeldingsvermogen kijken bij het geven van dergelijk advies. Wie zijn deze mensen? Wat vinden zij mooi of juist niet mooi? Wat zouden ze graag terugzien in de woning? Hoe is de lichtinval in huis? Welke meubels staan er in de woning? Allemaal vragen waar wij antwoord op moet hebben voordat wij met een passend advies kunnen komen. Het is dan ook extra leuk om te horen dat onze klant onwijs blij is met het uiteindelijke resultaat.

 

Het resultaat

Tijdens het gesprek kwam naar voren dat de klant graag donkere kozijnen zou willen en zware grijstinten voor op de muren. Wij hebben hen uiteindelijk geadviseerd om met verschillende kleurtinten te werken en alleen de schouw donker te maken. Zo zorgen wij ervoor dat de ruimte niet te donker zou worden. De klant heeft de kleuren bij ons in de winkel aangeschaft, maar het schilderwerk zelf gedaan. Wat betreft de raamdecoratie is er in deze woning gekozen voor zwarte ‘Multishades’ in combinatie met overgordijnen. Onze stoffeerder heeft de raamdecoratie ingemeten en geplaatst. Werken met donkere raamdecoratie is zeer gewaagd, maar het resultaat mag er wezen. De klant gaf aan erg blij te zijn met het eindresultaat. Daarnaast gaven zij aan heel blij te zijn met het advies dat wij hen hebben gegeven en waren zij zeer te spreken over de onderlinge communicatie. Een mooier compliment kan je bijna niet krijgen!

 

Van Kesteren interieurstylisten voor persoonlijk interieuradvies

Wilt u zelf ook een gerestylede woning? Onze interieuradviseurs zijn altijd up-to-date over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en denken graag met u mee! Maak gerust een afspraak bij ons in de showroom.

Back To Top