Skip to content

Alleen in mei: 20% korting op alle behangmerken

Ben jij al op de hoogte van onze behangactie? De hele maand mei scoor je behang in alle soorten, kleuren, prints en maten met maar liefst 20% korting. Alle merken die wij in onze Kleur Studio verkopen doen mee aan deze actie, m.u.v. al ons fotobehang en behang dat per meter wordt verkocht. Benieuwd welke merken dat zijn? Bekijk onze merken hier.  Let op! Deze actie is geldig t/m 31 mei.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd of behang ook in jouw huis past? Of ben je nog aan het twijfelen over een bepaalde stijl, structuur of kleur? Onze kleurstylisten vertellen je graag wat de juiste keuze is voor jouw woning. Wij stellen een moodboard samen op basis van jouw wensen en gaan daarna aan de slag. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan direct online een afspraak en kom bij ons langs in de Kleur Studio.

Heb je twee linkerhanden of mis je de benodigde behangvaardigheden? Geen probleem! Wij hebben diverse gediplomeerde behangers beschikbaar die jouw behang in een wip op je muren bevestigen.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen over de actie? Of wil je meer informatie omtrent de voorwaarden? Neem dan gerust contact op met onze Kleur Studio! Onze kleurstylisten staan voor je klaar.

Back To Top