Skip to content

Alleen in april: 20% korting op alle behang

Ben jij al op de hoogte van onze behangactie? De hele maand april scoor je behang in alle soorten, kleuren, prints en maten met 20% korting! Alle merken die wij in onze Kleur Studio verkopen doen mee. Bekijk hier welke merken dit zijn.  Let op! Deze actie is geldig t/m 30 april.

Afspraak maken

Weten of behang ook in jouw huis past? Nog aan het twijfelen over een bepaalde stijl, structuur of kleur? Onze interieurstylisten kunnen je precies vertellen wat de juiste keuze is voor jouw woning. Wij stellen een moodboard samen op basis van jouw wensen en gaan daarna aan de slag. Heb jij behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs in de Kleur Studio.
Twee linkerhanden of mis je de benodigde behangvaardigheden? Geen probleem! Wij hebben ook behangers beschikbaar die het gewenste behang zo op je muren kunnen bevestigen.

 

Meer informatie

Heb je vragen over de actie? Of wil je meer informatie omtrent de voorwaarden? Neem dan gerust contact op met onze Kleur Studio! Onze kleurstylisten staan voor je klaar.

Back To Top