Skip to content

Beste leerbedrijf 2020… en de winnaar is!

Talenten ontdekken en laten groeien. Met deze ambitie is Van Kesteren Schilders ruim vijf jaar geleden met haar eigen schilders Academy begonnen. Samen met diverse schildersvakopleidingen heeft deze inspanning ondertussen zijn vruchten afgeworpen en leiden de leermeesters van Van Kesteren nu een groep van dertien leerlingen en zij-instromers op. Van Kesteren Schilders mag zich met trots ‘Beste Leerbedrijf 2020 in de schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijfstak’ van Nederland noemen en ontving de felicitaties tijdens de digitale Ondernemersdag van OnderhoudNL.

Talenten opleiden doen we samen

Niet alleen binnen het familiebedrijf promoten wij het opleiden. Het team van leermeesters en projectleiders is ook actief in de vorm van het geven van gastlessen en excursies aan diverse vakopleidingen in de regio. Ook doen wij er alles aan om collega-bedrijven enthousiast te krijgen om samen met de schildersvakopleiding goed opgeleide, jonge nieuwe werknemers binnen de bedrijven te krijgen. Op dit moment worden er bij Van Kesteren 13 leerlingen, inclusief zij-instromers, opgeleid.

Juryrapport wedstrijd Beste Leerbedrijf 2020

Van Kesteren Schilders won de strijd om de titel ‘Beste Leerbedrijf 2020’ van Logchies Renovatie en Onderhoud uit Beverwijk en Schilderwerken De Boer uit Obdam. De jury van OnderhoudsNL noteerde onder meer: ‘Binnen Van Kesteren is een duidelijke opleidingsstructuur en -cultuur. Voor iedere werknemer zijn opleidingsplannen gemaakt en de directie is van individuele gesprekken overgestapt op uitdagende groepsgesprekken met leermeesters.’ Lees het volledige juryrapport

Back To Top