Skip to content

Buitenverf in de tuin

Door verschillende weersinvloeden heeft de buitenkant van jouw woning een hoop te verduren. Onze verven, lakken en beitsen die verkrijgbaar zijn in de Kleur Studio zorgen ervoor dat zon, wind en temperatuurverschillen jouw huis goed beschermen. In de zomer brengen we meer dagen door in de tuin en in tuinhuisjes. Vaak zijn veranda’s, buitenverblijven, overkappingen en schuttingen gemaakt van hout. Om deze optimaal te beschermen tegen weersinvloeden hebben wij een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten én kleuren verven en beitsen waarmee je jouw tuin jarenlang goed beschermd houdt.  Benieuwd met welke kleuren jij jouw tuin helemaal zomerproof maakt? Wij zetten de trends van 2022 voor je op een rijtje. 

Zwart is een blijvende trend

Een aantal jaar geleden zag je een duidelijke trend in donkere kleuren opkomen: zwarte deuren en kozijnen verschenen overal. Deze trend is nog steeds helemaal van nu en sluit perfect aan bij de huidige industriële look die men steeds vaker in het interieur heeft. De buitenkant van het huis wordt tegenwoordig als een verlengstuk van het interieur gezien. Vanuit deze gedachte worden ook diverse meubels en muren in de tuin zwart geverfd. Zwart is bovendien een perfecte achtergrond voor al het mooie groen in de tuin. Een nadeel van zwart aan de buitenkant is dat producten door deze donkere kleur eerder toe zijn aan een touch-up: hoe donkerder de kleur, hoe meer invloed het weer en met name zonlicht heeft.

   

Foto’s: VT Wonen

Kleurrijk is een opkomende trend

Contrast is de rode draad in de moderne tuin: naast de meer traditionele kleuren zijn sterke, contrasterende kleuren aan hun opmars bezig. Een complete buitenmuur of schutting schilderen in een felle kleur is behoorlijk gedurfd, maar een stukje muur bij de veranda of  een tuindeur geeft net een beetje extra pit aan je tuin. En ook bij deze kleuren is het grote voordeel dat het prachtig afsteekt bij het groen in de tuin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Farrow&Ball en VT Wonen

Naturel blijft prachtig

Zijn felle of donkere kleuren niets voor jou? Naturel is altijd goed. Naturel hout is prachtig in de tuin en je ziet het in allerlei vormen en materialen terug, van steigerhout tot rotan. Naturel hout is een prachtige basis voor je tuin waarin je helemaal tot rust komt. Je kunt er voor kiezen om naturel hout onbehandeld te laten, maar houd er rekening mee dat het dan snel verweerd. We geven je graag advies op maat over de verschillende mogelijkheden om naturel hout langer mooi te houden in de tuin.

Foto: RTL en VT Wonen

Alleen in juni en juli: hoge korting op alle Sikkens buitenverf

Ben jij al op de hoogte van onze buitenverf actie? In juni en juli scoor je Sikkens buitenverf in alle soorten en hoeveelheden met hoge kortingen! Dit jaar is onze kortingsactie iets anders dan gewoonlijk: wij hanteren deze zomer onze verkoopprijzen uit 2022! Hierdoor zijn al onze verkoopprijzen tijdens de actiemaanden tot wel €10,- goedkoper dan elders (online)! Alle buitenlakken en -muurverf van Sikkens* die wij in onze Kleur Studio verkopen doen mee. Let op! Deze actie is geldig t/m maandag 31 juli.

* M.u.v. Rubbol Finura High Gloss en Rubbol Finura Satin

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met het uitkiezen van de juiste (grond)lak en kleuren voor jouw huis. We zijn te bereiken via het vaste telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl.

Back To Top