Skip to content

Dit zijn dé raambekleding trends

Raambekleding is vaak de hekkensluiter bij de inrichting van een woning. Eigenlijk heel zonde, want er zijn heel veel leuke opties en mooie raamdecoratie mogelijkheden die velen over het hoofd zien.  Daarom raden wij ook altijd aan om op tijd te kijken naar passende raamdecoratie in jouw woning. De kleurstylisten van de Kleur Studio geven je tips voor raambekleding anno 2022. Lees je mee?

Nieuw in de Kleur Studio: Geweven hout

Een van onze nieuwste producten in het assortiment is geweven hout van het Belgische Copahome. Geweven hout geeft een subtiele afscheiding van je huis met de buitenwereld en is zeer lichtdoorlatend. Doordat het een natuurproduct is, geeft het heel veel warmte en sfeer. Het geweven hout van Copahome is vanaf half oktober te bewonderen bij ons in de Kleur Studio.

Stoere en luxe gordijnstoffen

Bij gordijnen zie je veel stoere stoffen zoals grove linnen, rijk fluweel en mooie structuren. Bij deze stoffen komt de oversized trend goed tot zijn recht. Als tegenstelling zien we hele rijk ogende stoffen, waarbij het lijkt alsof er fijn goud door de stof heen is gesponnen. Een subtiel geeft net een beetje extra cachet aan deze stoffen, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Wave plooi

Een wave gordijn is trendy en stijlvol en gaat ook goed in combinatie met andere raamdecoratie. Bij een waveplooi zorgen de waverunners, de haken en de afstand tussen de runners voor een mooie gelijkmatige plooi.

Oversized look

Het werd net al eerder genoemd: oversized gordijnen zijn overduidelijk populariteit aan het winnen. De gordijnen zijn expres te lang en de stof kun je daardoor mooi in de hoek draperen. Het geeft een beetje een luxe bohemian look, maar het past ook heel mooi in minimalistische inrichtingen. Deze oversized look is ook heel gaaf met een grove linnen stof. Wil je deze oversized look creëren? Houd er dan rekening mee dat dit alleen mogelijk is bij een enkele of een dubbele plooi.

Industriële rolgordijnen

Een rolgordijn is al lang niet meer zo suf als vroeger en langzamerhand schudt het rolgordijn dit stoffige imago van zich af. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in bijzonder stoere stoffen en materialen en door te kiezen voor een extra brede onderlat krijgt hij direct een stoere look en feel. Onze trendcollectie bestaat uit mooie fluwelen stoffen in bijvoorbeeld marineblauw, oudroze en taupe. Daarnaast vind je ook rijk gestructureerde stoffen in verschillende zand en taupe tinten. Ook bij de rolgordijnen zie je dezelfde luxe look en feel trend die we eerder al bij de gordijnstoffen spotte: subtiele verwerking van fijn gouddraad geeft een chique karakter aan je rolgordijnen.

Nieuwe tijdloze klassieker

Een van onze meest populaire producten zijn én blijven houten jaloezieën. Dit product is onverminderd populair en lijkt alleen maar populairder te worden. Onze houten jaloezieën zijn in diverse kleuren en texturen verkrijgbaar, van gladde tot fijn structuur en van bamboe tot donker hout. Houten jaloezieën geven door hun natuurlijke karakter warmte en sfeer aan je woning. In onze Kleur Studio zijn verschillende soorten houten jaloezieën en systemen te bekijken. Ook is het mogelijk om een proefstaaltje mee naar huis te nemen om thuis de kleur te bekijken naast de rest van je interieur.

Oktober Woonmaand actie

Deze herfst hebben we, in verband met de Oktober Woonmaand een leuke actie: vanaf nu tot half november geven we 20% korting op alle raambekleding van Bece! Ons assortiment raamdecoratie van Bece bestaat uit jaloezieën, (duo) rolgordijnen, jaloezieën, dupli-gordijnen, plisségordijnen en verticale jaloezieën. De 20% korting is geldig op alle producten van Bece, m.u.v. alle elektrische raambedieningen. De kortingsactie loopt tot 11 november.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd welke soort raambekleding het beste in jouw huis past? Of weet je al precies wat je wilt, maar twijfel je nog over een kleur of structuur? Onze kleurstylisten helpen je graag kiezen wat de juiste keuze is voor jouw woning. Wij stellen een moodboard samen op basis van jouw wensen en gaan daarna aan de slag. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan direct online een afspraak en kom bij ons langs in de Kleur Studio.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen over de actie? Of wil je meer informatie omtrent de voorwaarden? Neem dan gerust contact op met onze Kleur Studio! Onze kleurstylisten staan voor je klaar.

* M.u.v. alle elektrische raambekleding

Geweven Hout
Geweven Hout
Waveplooi
Oversized
Houten jaloezieën
Raamdecoratie Bece
Geweven HoutWaveplooiOversizedHouten jaloezieënRaamdecoratie Bece
Back To Top