Skip to content

De kleur van het jaar 2023 is… Wild Wonder

Ieder jaar is het weer een verrassing… wat wordt de Flexa kleur van het jaar? Flexa heeft met een panel van designexperts goed nagedacht over de kleur die het beste past bij de trendvoorspellingen en de stemming van dit moment. De kleur van het jaar 2023 wordt omschreven als “natuurlijk, zonnig, warm en positief”, maak kennis met Wild Wonder!

Voel de magie van de natuur in huis

Wild Wonder is een lichtgele natuurlijke tarwe kleur met een hint van groen. De kleur verwijst naar de natuur en geeft een inspirerende en helende kracht. De kleur verbindt ons met buiten en laat ons prettiger voelen in huis. Wild Wonder is goed te combineren met anderen kleuren. De komende periode gaan we je inspireren hoe je deze kleur perfect kan combineren met vloeren, raamdecoratie, verf en natuurlijk behang. Houd onze Instagram pagina goed in de gaten.

Ontdek Wild Wonder bij ons in de Kleur Studio

Wil je de kleur zelf bekijken? Dan ben je uiteraard van harte welkom in de Kleur Studio. Onze kleurstylisten laten je de kleur graag zien. Wil je kleuradvies en weten wat het beste in jouw interieur past? Maak gemakkelijk een afspraak op de website.

We zien je binnenkort graag bij ons in Voorhout!

Back To Top