Ga naar hoofdinhoud
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Nauwkeurig, betrouwbaar, vakkundig

Altijd advies op maat van onze glaszetters.

materieeldienst glaszetter
glaszetter aan het werk

Van Kesteren Glas

Beglazing plaatsen in een nieuwbouwproject of een huidige ruit vervangen in een bestaande woning? Of heb je glasschade? Wij helpen je graag! Met ons vakkundig en deskundig team van glaszetters zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel ter plaatse zijn. Ook kunnen wij adviseren over het isoleren van de woning en welk glassoort geschikt is voor diverse woningen. Van gelaagd glas tot facet- en draadglas, we hebben alles in huis.

Vraag een offerte aan >

Wat wij doen

Isolatieglas

Isolatie van warmte en geluid wordt steeds belangrijker. Een vakkundig advies van Van Kesteren Glas over isolerende beglazing kan je flink wat energiekosten besparen.

Glassoorten

Wij kunnen alle mogelijke soorten glas leveren en plaatsen: gehard, gelaagd, veiligheidsglas, facet- en draadglas, doorvalveilig- en brandwerend glas. Ook op het gebied van glas-in-lood kunnen wij iets voor je betekenen.

Dakramen

Last van condens tussen het glas in het dakraam? Wij kunnen het glas zeer voordelig vervangen.

Ventilatieroosters in ramen

Wij plaatsen en vervangen ventilatieroosters. Deze roosters zorgen voor voldoende frisse lucht in huis en voeren de vochtige en vervuilde lucht af, zonder jouw woning te veel te laten afkoelen. Ze zijn inbraakveilig en kunnen 24 uur per dag openstaan, ook als je niet thuis of op vakantie bent.

Onze glasprojecten

De afgelopen jaren heeft Van Kesteren meegewerkt aan een aantal mooie projecten. Kijk hieronder voor een greep uit ons portfolio.

Vul je gegevens in voor een terugbelverzoek

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top