Skip to content

Nauwkeurig, betrouwbaar, vakkundig

Altijd advies op maat van onze glaszetters.

Vraag een offerte aan
materieeldienst glaszetter
glaszetter aan het werk

Van Kesteren Glas

Beglazing plaatsen in een nieuwbouwproject of een huidige ruit vervangen in een bestaande woning? Of heb je glasschade? Wij helpen je graag! Met ons vakkundig en deskundig team van glaszetters zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel ter plaatse zijn. Ook adviseren wij over het isoleren van de woning en welk glassoort geschikt is voor diverse woningen. Van gelaagd glas tot facet- en draadglas, we hebben alles in huis.

Wat wij doen

Isolatieglas

Isolatie van warmte en geluid wordt steeds belangrijker. Een vakkundig advies van Van Kesteren Glas over isolerende beglazing kan je flink wat energiekosten besparen.

Glassoorten

Wij kunnen alle mogelijke soorten glas leveren en plaatsen: gehard, gelaagd, veiligheidsglas, facet- en draadglas, doorvalveilig- en brandwerend glas. Ook op het gebied van glas-in-lood kunnen wij iets voor je betekenen.

Dakramen

Last van condens tussen het glas in het dakraam? Wij kunnen het glas zeer voordelig vervangen.

Ventilatieroosters in ramen

Wij plaatsen en vervangen ventilatieroosters. Deze roosters zorgen voor voldoende frisse lucht in huis en voeren de vochtige en vervuilde lucht af, zonder jouw woning te veel te laten afkoelen. Ze zijn inbraakveilig en kunnen 24 uur per dag openstaan, ook als je niet thuis of op vakantie bent.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Van Kesteren vinden we het belangrijk dat ons proces glashelder verloopt. Daarom vertellen we via onderstaand stappenplan graag meer over de stappen die komen kijken bij ons glaswerk.  Heb je ergens een vraag over? Laat het gerust weten of vraag direct een offerte aan.

Let op!
Heb je een gebroken ruit of een breuk in het glas? Dan behandelen we deze als spoedaanvraag en doen wij ons uiterste best om dit z.s.m. op te pakken.

glaszetter aan het werk
materieeldienst glaszetter

Bekijk het stappenplan

Via ons offerte formulier kun je jouw aanvraag doen voor glaswerk.

Na jouw aanvraag plannen wij, na enkele weken (max. 6), een meetafspraak in. Wij komen bij je langs op locatie om alles nauwkeurig op te meten,  dit is nodig om de definitieve offerte op te stellen.

Na de meetafspraak gaan wij aan de slag met de definitieve offerte. Deze ontvang je 2 weken na de meetafspraak.

Heb je de offerte ontvangen? Dan is het tijd om deze goed te keuren. Pas na akkoord is de opdracht definitief.

De opdracht is definitief! Nu is het bijna tijd voor plaatsing van het nieuwe glas. Dit gebeurt enkele maanden later en is afhankelijk van de drukte. We houden je uiteraard op de hoogte en maken een afspraak met je zodra het zo ver is.

Offerte aanvragen

Onze glasprojecten

De afgelopen jaren heeft Van Kesteren meegewerkt aan een aantal mooie projecten. Kijk hieronder voor een greep uit ons portfolio.

Wil jij meewerken aan onze bijzondere (glas)projecten? Dat kan! Kom ons team versterken als Allround Glaszetter.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top