skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Nauwkeurig, betrouwbaar, vakkundig

Altijd advies op maat van onze glaszetters.

Materieeldienst Glaszetter
glaszetter aan het werk

Van Kesteren Glas

Een nieuwe ruit plaatsen in een nieuwbouwproject of een huidige ruit vervangen in een bestaande woning? Of heeft u glasschade? Wij helpen u graag! Met ons vakkundig en deskundig team van glaszetters zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel ter plaatse zijn. Ook kunnen wij u adviseren over het isoleren van de woning en welk glassoort geschikt is voor diverse woningen. Van gelaagd glas tot facet- en draadglas, we hebben alles in huis.

Wat wij doen

Isolatieglas

Isolatie van warmte en geluid wordt steeds belangrijker. Een vakkundig advies van Van Kesteren Glas over isolerende beglazing kan u flink wat energiekosten besparen.

Glassoorten

Wij kunnen alle mogelijke soorten glas leveren en plaatsen: gehard, gelaagd, veiligheidsglas, facet- en draadglas, doorvalveilig- en brandwerend glas. Ook op het gebied van glas-in-lood kunnen wij iets voor u betekenen.

Dakramen

Heeft u condens tussen het glas in uw dakraam? Wij kunnen het glas zeer voordelig vervangen voor u.

Ventilatieroosters in ramen

Wij plaatsen en vervangen ventilatieroosters. Deze roosters zorgen voor voldoende frisse lucht in huis en voeren de vochtige en vervuilde lucht af, zonder uw woning te veel te laten afkoelen. Ze zijn inbraakveilig en kunnen 24 uur per dag openstaan, ook als u niet thuis of op vakantie bent.

Onze glasprojecten

De afgelopen jaren heeft Van Kesteren meegewerkt aan een aantal mooie projecten. Kijk hieronder voor een greep uit ons portfolio.

Vul uw gegevens in voor een terugbelverzoek

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen! Onze nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd.

Back To Top