Skip to content

Interieur workshop in de Kleur Studio

De Oktober Woonmaand draait om inspiratie! Heb jij ook zin om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Doe mee met onze sprankelende interieur workshop! Hierin leren we je de geheimen van het maken van een moodboard, ontdek je trendy tips en transformeer je straks jouw woning geheel naar jouw smaak.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop ga je onder leiding van alle kleurstylistes uit de Kleur Studio aan de slag met een moodboard voor jouw nieuwe huis, (slaap)kamer of gewoon omdat je het leuk vindt. In een korte introductie leer je alles over de nieuwste interieurtrends en daarna gaan we aan de slag met het maken van jouw moodboard. Je hebt misschien zelf al een (uitgeprint) plaatje meegenomen, of je bladert eerst nog door wat tijdschriften en aan de hand daarvan ga je jouw moodboard samenstellen: met behangstalen, verfstalen en staaltjes van mooie stoffen en hout.

Wanneer?

Op dinsdagavond 7 november van 19:30 uur tot 21:30 uur gaan we met elkaar aan de slag. Onder het genot van een bakkie en wat lekkers maken we er met elkaar een mooie, inspirerende en kleurrijke avond van.

Doe je mee?

Doe je mee? Meld je aan voor een dosis interieur inspiratie! Let op, we hebben plek voor maximaal 10 deelnemers. Wacht niet te lang en doe mee.

P.S. Kan je niet op 7 november? Houd onze accounts dan in de gaten in december komt er nóg een Kleur Studio workshop aan.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

 

 

Back To Top