Skip to content

Interieuradvies: Sfeer creëren met de stijl ‘Chique Cosy’

Onze kleurstylisten van onze Kleur Studio hebben voor een nieuwbouwwoning in Voorhout kleur- en interieuradvies gegeven. Het werd de interieurstijl ‘Chique Cosy’ met een bohemian touch voor de kinderslaapkamers en de wanden van de woning zijn behandeld met renovlies.

Renovlies op nieuwbouwwanden

Bij deze woning is gekozen voor renovlies, omdat het de scheurvorming overbrugt en zorgt voor een glad en strak resultaat. Het is sterker en stootvaster dan glasvlies of glasweefsel en daarom uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Basiskleuren in nude tinten

Voor de begane grond is als basiskleur de nude kleur inventief van Histor gekozen. Deze kleur hebben wij iets lichter gemaakt door de helft van de pigmenten toe te voegen aan de verf, waardoor het een perfecte warmte geeft in combinatie met de matzwarte keuken. De neutrale kleur op de overige wanden is Loom van Histor. In combinatie met deze warme nude kleur geeft het een chique uitstraling.

Van luxe tot stoer behang in slaapkamers

Voor de ouderslaapkamer hebben onze kleurstylisten gekozen voor een luxe behang van Arte, dessin Symbol uit de collectie Focus in de donkerblauwe kleur. Dit behang maakt het luxe door het reliëf en de speelse lichtreflectie. De overige wanden zijn gesausd in de intense blauwzwarte kleur Basalt van Little Greene. Het behang in combinatie met deze kleur en de messing accenten, maakt deze slaapkamer echt chique.

Voor de jongens slaapkamer is gekozen voor een iets stoerdere stijl behang stoer met een linnen structuur van BN Wallcoverings in een mooie vergrijsde petrol kleur. Hierdoor creëer je een échte stoere jongenskamer.

De meisjes slaapkamers is omgetoverd tot een échte meidenkamer met een Jungle behang van May and Fay en behang met zwanen van Pimpelmees. Beide behangetjes hebben een bohemian sfeer. Het jungle behang heeft een subtiele leerstructuur en is een prachtige combinatie met de lichte peach verfkleur. Het zwanen behang heeft een girly uitstraling en maakt, in combinatie met de verfkleur India Yellow van Farrow and Ball, de kamer in de bohemian stijl.

Benieuwd naar wat Van Kesteren voor je kan betekenen?

Wil je na het lezen van dit artikel weten welke kleuren, behang en raamdecoratie onze kleurstylisten bij uw woning adviseren? Onze interieuradviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en denken graag met u mee! Maak gerust een afspraak bij ons in de showroom.

Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa Voorhout
Interieuradvies Villa VoorhoutInterieuradvies Villa VoorhoutInterieuradvies Villa VoorhoutInterieuradvies Villa VoorhoutInterieuradvies Villa VoorhoutInterieuradvies Villa VoorhoutInterieuradvies Villa VoorhoutInterieuradvies Villa Voorhout
Back To Top