Skip to content

Sfeer creëren in een jaren ’90 woning

Wil je graag een gezellige, warme sfeer creëren in je woning? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Onlangs hebben wij een jaren ’90 woning gerestyled. We zijn heel trots op het resultaat en delen dit graag met je in deze blog. Daarnaast delen wij ook een aantal tips & tricks die wij hebben toegepast bij deze stylingopdracht.

Restyling van de woonkamer

Om een gezellige en knusse sfeer in de woonkamer te creëren, hebben we gekozen voor een neutrale basiskleur op de wanden: ‘Slaked Lime-Mid’ van Little Greene. Deze kleur geeft warmte en is niet zo steriel als wit, maar nog steeds goed te combineren met allerlei andere kleuren. In deze woning is gekozen voor de okergele kleur ‘Indian Yellow’ van Farrow & Ball. Deze kleur geeft een speels effect en creëert sfeer in de ruimte. Bovendien is deze okergele kleur ook goed te combineren met eventuele andere kleuren in je interieur.

 

Achter de openhaard is gebruikgemaakt van een diep donkerbruine kleur gemixt met een vleugje groen: ‘Toad’ van Little Greene. Deze kleur blendt goed met de okergele kleur die is gebruikt op de overige wanden. Door daarnaast gebruik te maken van roestkleuren in het interieur, wordt de woonkamer één geheel. De deuren en binnen – en gevelkozijnen zijn geschilderd met matte lak van Sikkens Bl Magura in de kleur ‘Ral 9004’. Deze net niet zwarte kleur geeft een stoere uitstraling aan het geheel.

Smaken verschillen. Iedereen zijn eigen slaapkamer!

De slaapkamer wordt gezien als een ruimte waar je je terug kunt trekken en kan ontspannen. Iedereen ervaart dit anders, dus iedere slaapkamer verdient een persoonlijke ‘touch’. We hebben in deze woning twee totaal verschillende slaapkamers weten te creëren.

  • In de eerste slaapkamer is gebruikgemaakt van botanische behang van BN Wallcoverings in combinatie met de kleur ‘Mild Plum’ van Flexa op alle wanden. Deze warme, oudroze kleur past perfect bij de kleuren van het behang.
  • De tweede slaapkamer is een echte, stoere jongensslaapkamer geworden. We hebben gekozen voor stoer fotobehang waarin de zwarte accenten van de woning mooi terugkomen. Op de overige wanden hebben de grijsgroene kleur ‘Normandy Grey’ van Little Greene gekregen. Subtiel en in combinatie met zwart een mooi contrast.

Van Kesteren interieurstylisten voor persoonlijk interieuradvies

Wil je zelf ook een gerestylede woning? Of wil je een bepaalde sfeer creëren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Onze interieuradviseurs zijn altijd up-to-date over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en denken graag met je mee! Maak gerust een afspraak bij ons in de showroom.

Back To Top