Skip to content

Isoleren woning met isolatieglas nu nog aantrekkelijker

Mede dankzij de flinke stijging van de gasprijzen is investeren in het isoleren van uw huis aantrekkelijk. Niet alleen de gasprijs is hoger, ook de subsidie is hoger dan vorig jaar. Waar de overheid voorheen 20% van de kosten gesubsidieerde, is dat nu 30%. Dit betekent dat de investering in isolatie in uw huis zich sneller terugverdient. Voorwaarde is wel dat er minimaal twee verduurzamingsmaatregelen genomen moeten worden. Van Kesteren denkt graag mee hoe wij uw huis kunnen isoleren en adviseert welke glassoort het meest geschikt is.

Voordelen van isoleren woning

Isolatie zorgt voor minder warmteverlies en daarmee ook voor een lagere energierekening. Dit in combinatie met de verhoogde subsidie maakt dat de kosten binnen kortere tijd worden terugverdiend. Daarnaast verhoogt een goed geïsoleerde woning het wooncomfort en is dit vaak een voorwaarde voor het installeren van een elektrische warmtepomp.

Subsidie op isolatieglas

Een goede stap om uw huis te isoleren is door het installeren van isolerende beglazing. Er zijn meerdere soorten isolerend glas met verschillende isolatiewaarden. Om in aanmerking te komen voor de subsidie zal HR++ glas geplaatst moeten worden. Wij kunnen alle mogelijke soorten glas leveren en adviseren graag welke beglazing het beste bij uw huis past. Dakramen, dakkapellen, uitbouw, erkers, kantelramen, schuiframen…. voor ieder raam is isolatieglas beschikbaar.

Bespaar energie op jouw huis

Woont u in een jaren ‘50/’60-huis? Dan is de online informatieavond op 22 februari wellicht iets voor u. In samenwerking met het Duurzaam Bouwloket organiseert de gemeente Teylingen deze avond waarin meer wordt verteld over hoe het zit met subsidies en financiering. Meld u aan voor deze avond en ontvang daarbij informatie over de speciale inkoopactie van gecertificeerde ondernemers.

Wilt u al gelijk aan de slag met optimaal isolatieglas voor uw huis? Vraag dan een offerte aan via onze website.

Back To Top