Skip to content

Kerstboom eruit, kleur erin

Kerst is een heerlijk gezellige tijd met mooie lichtjes, versiering en andere decoratie, maar zodra de kerstboom is afgetuigd en alle kerstversiering opgeborgen, lijkt je huis zo aan het begin van het nieuwe jaar wat.. kaal. Al jaren horen we de slogan “kerstboom eruit, kamerplant erin”, maar wat denk je van een compleet nieuwe kleur op de muur om je woonkamer wat pit te geven? Met een nieuwe kleur op de muur geef je jouw woonkamer in een handomdraai een nieuw uiterlijk.

Wij  hebben twee mooie kleuren op een rijtje gezet, waarmee je in 2023 jouw interieur een nieuwe look kunt geven. Met welke kleur ga jij aan de slag?

Flexa Kleur van het Jaar: Wild Wonder

Deze bijzondere geelgroene neutral geeft een instant zonnig karakter aan je woning. De kleur van het jaar 2023, Wild Wonder, wordt omschreven als “natuurlijk, zonnig, warm en positief”, een mooi gevoel om 2023 mee te starten.

Kleur van het jaar 2023 Flexa

Templeton Pink

Deze vergrijsde roze tint is een nieuwe kleur van, een van onze favoriete merken, Farrow&Ball. Zelf omschrijven ze deze kleur als een tint met een historisch gevoel , waarmee je een warme gastvrije omgeving kunt creëren. Deze roze kleur heeft een warme ondertoon, maar is tevens neutraal. Een perfecte kleur om toe te passen in de woonkamer en/of de keuken.

Persoonlijk kleuradvies

Zin om dit nieuwe jaar aan de slag te gaan met kleur? Kom gerust bij ons langs in de Kleur Studio voor een persoonlijk kleuradvies, aan de hand van foto’s, een schilderij of een kussen van de bank. Samen met jou komen we tot een kleur die perfect bij de rest van jouw interieur past. En met onze muurverf van Sikkens en Flexa heb je een mooie dekking zodat je lekker snel van je nieuwe kleur kunt genieten.

Back To Top