Skip to content

Kleur- en interieuradvies aan huis

De huidige situatie waar wij mee te maken hebben door de corona crisis, vraagt om het nodige aanpassingsvermogen. Voorheen kwamen onze klanten voor advies naar de winkel. Het is te begrijpen dat niet iedereen daar nu op zit te wachten en willen onze klanten daarom tegemoet komen. Daarom geven onze kleur- en interieurstylisten vanaf nu ook advies aan huis. Wil je een nieuw kleurtje op de muur, ga je de woonkamer compleet renoveren of ben je uitgekeken op je huidige gordijnen en wil je advies over de juiste raamdecoratie? Onze interieurstylisten staan binnen een mum van tijd bij je voor de deur!

 

Persoonlijk kleur- en interieuradvies

Iedere woning is anders en smaken verschillen. Waar de één duidelijk beeld heeft van zijn/haar wensen, kan de ander nog compleet zoekende zijn. Onze kleur- en interieurstylisten denken graag met je mee. Hoe fijn is het dan ook dat zij op locatie bij je langs kunnen komen. Op deze manier krijgen zij optimaal mee welke sfeer er in de ruimte hangt, hoeveel licht er naar binnen komt en hoe groot/klein de ruimte precies is. Met deze informatie kunnen zij je nóg beter voorzien van een passend en onderbouwt advies voor jouw woning.

 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

De kleur- en interieurstylisten van Van Kesteren zijn breed georiënteerd. Zij zullen je niet alleen voorzien van het juiste kleuradvies voor de wanden van je woning, maar denken ook met je mee over het eventueel behangen van de muren. Daarnaast hebben zij ook verstand van verschillende typen raamdecoratie en geven zij tips wat betreft het kiezen van het juiste vloertype. Hoe groot of klein de metamorfose van uw woonkamer, slaapkamer of volledige woning ook is. Onze interieurstylisten hebben voor iedereen een passend en persoonlijk kleur- en interieuradvies.

 

Meer informatie of vragen?

Wil je meer informatie over wat onze kleurstylisten voor je kunnen beteken, heb je nog overige vragen óf wil je gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0252 – 21 17 79, een e-mail te sturen naar mail@vankesterenschilders.nl of ons contactformulier in te vullen. Wie weet staat een van onze kleur- en interieurstylisten binnenkort bij jou voor de deur.

Back To Top