Skip to content

Creatief, veelzijdig en ruimdenkend

Van interieuradvies tot realisatie.

showroom van kesteren
interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies bij de Kleur Studio

Het maken van keuzes en het creëren van een thuis, kan soms een behoorlijk lastige klus zijn. Goed advies maakt hierin een groot verschil. Bij de Kleur Studio van Van Kesteren geven onze deskundige interieurstylisten persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget. Het resultaat… een compleet interieur met een verrassende kleur- en materiaalcombinatie.

Wat wij doen

Verf

Wij adviseren je graag over kleurgebruik in jouw interieur. Met ons ruime assortiment aan verschillende verfkleuren hebben wij voor een ieder wat wils. Ervaar zelf bij ons in de showroom welke kleur het beste bij jou en jouw interieur past of bekijk de online Sikkens kleurentool.

Behang

Of je nu houdt van bloemetjes of juist een effen kleurtje op de muur. In onze showroom hebben we een breed assortiment aan behang. Onze interieuradviseurs kunnen je precies vertellen waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste behang.

Raamdecoratie

Van gordijnen tot luxaflex, van shutters tot lamellen. We kunnen  adviseren over de beste keuze voor jouw woning en monteren deze ook voor je. Maak een afspraak met een van onze deskundige interieuradviseurs voor advies op maat.

Vloeren

Het voordeel van PVC, met de look van een gietvloer of robuust hout. Weten welk vloersoort het meest geschikt is voor jouw woning? Of ben je zoekende naar een vloerkleed? Maak een afspraak en wij voorzien je van deskundig advies terwijl je bij ons in de Kleur Studio met eigen ogen de verschillende opties kunt bekijken.

Onze merken

Van afspraak tot realisatie

Maak een afspraak

Wilt je een afspraak maken voor persoonlijk advies voor jouw interieur bij ons in de showroom of bij je thuis? Vul onderstaand formulier in met jouw gegevens en persoonlijke voorkeuren.

Persoonlijk contact

We nemen zo snel mogelijk contact met je op en inventariseren welke interieuradviseur het beste bij jouw interieurvraag en woonstijl past. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip die voor jou schikt.

Moodboards en plattegrond

Onze interieuradviseur ontvangt je bij ons in de showroom. Aan de hand van een plattegrond en foto’s van de woning wordt een advies op maat gemaakt. Moodboards en een 3D-tekening nemen je helemaal mee in het plan.

Van plan naar realisatie

Schilderen, behangen, het leggen van de vloer, raamdecoratie bevestigen en natuurlijk de finishing touch van onze interieurstylist. Van A tot Z nemen wij alles voor je uit handen.

Lees onze blogs over interieur en woonstijlen

De top 5 beste buitenverven volgens Van Kesteren

Bij Van Kesteren Schilders werken wij met het gerenommeerde merk Sikkens, een merk dat bekend…

Ik wil meer lezen >

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt tijdens de Week van de Stenen winkel. Stenen…

Ik wil meer lezen >

Top 3 trends in buitenverf 2024-2025

Niet alleen het interieur is onderhevig aan trends, ook in het kleurgebruik aan de buitenkant…

Ik wil meer lezen >
Korting Op Raamdecoratie Van Bece. 20% Korting

Hele maand mei 20% korting op alle raambekleding van Bece

Een kleurrijke voorjaarsactie van Bece: de hele maand mei 20% korting op alle raamdecoratie. Laat…

Ik wil meer lezen >

Kleuren uit het Rijksmuseum

De deskundigen van Sikkens stelden een palet van meer dan 60 kleuren samen om het…

Ik wil meer lezen >

Moodboard van onze stylist Carolien

Onze interieur- en kleurstylisten hebben uitgebreide kennis en diverse opleidingen afgerond, waarmee ze persoonlijk advies…

Ik wil meer lezen >

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top