Skip to content

Geef jouw interieur een unieke touch met behang

Van bloementjes tot een rustig reliëf, wij hebben het behang dat precies bij je past.

showroom van kesteren
interieuradvies

Een uitgebreid assortiment

In allerlei soorten, maten, kleuren en prints hebben wij behang van diverse merken. Benieuwd of behang ook in jouw huis past? Of nog aan het twijfelen over een bepaalde stijl, structuur of kleur? Onze kleurstylisten vertellen graag wat de juiste keuze is voor jouw woning. Wij stellen een moodboard samen op basis van je wensen en gaan daarna aan de slag. Behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan direct online een afspraak en kom bij ons langs in de Kleur Studio.

Heb je twee linkerhanden of mis je de benodigde behangvaardigheden? Geen probleem. Wij hebben diverse gediplomeerde behangers beschikbaar die jouw behang perfect op de muren bevestigen.

Het aanbod in de Kleur Studio

Behangmerken

Wij hebben een uitgebreide behangcollectie in de Kleur Studio, bestaande uit verschillende topmerken. Naast diverse soorten trendy behang, hebben we ook heel veel tijdloze klassiekers en kinderbehang in ons assortiment. Onze behangboeken worden regelmatig aangevuld en geüpdatet zodat deze altijd actueel zijn.

Behangsoorten

In de Kleur Studio hebben we verschillende soorten kwaliteiten behang: naast vliesbehang en vinylbehang hebben we ook bijzonder fotobehang in onze collectie. Ook hebben we behang met een aparte afwerking: bijvoorbeeld een toplaag van stof, corduroy of zelfs met 3D-effect. Behang is vandaag de dag zeer bijzonder, veelzijdig en verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en afwerkingen.

Glasweefselbehang

Naast allerlei bijzonder behang hebben we in de Kleur Studio ook standaard glasweefselbehang (ook wel renovliesbehang) op voorraad. Dit behang is ideaal om te gebruiken in nieuwbouwwoningen, omdat nieuwbouwmuren vaak nog een beetje kunnen werken. Renovliesbehang is verkrijgbaar in gladde structuur en diverse weefsels en structuren.

Behangbenodigdheden

Ook voor al je behangbenodigdheden kun je bij ons terecht. In de Kleur Studio hebben we verschillende soorten lijm in verschillende hoeveelheden en voor diverse soorten behang. Ook hebben we allerlei soorten gereedschap in ons assortiment die van pas komen bij het behangen van je woning. Denk aan stanleymesjes en behangspatels.

Onze merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top