Skip to content

Lekker kwasten! 20% korting op binnenverf in januari 2024

Begin het nieuwe jaar goed en ga lekker kwasten! De hele maand januari krijg je bij de Kleur Studio 20% korting op binnenverf van Flexa Pure. Verdient jouw woning, of specifieke kamer in huis ook een opfrisbeurt? Of wil je juist in het nieuwe jaar voor een andere kleur gaan? Dan is dit het moment.

Koop kleur, geef kleur met Flexa Pure.

Koop je deze maand binnenverf van Flexa Pure dan zorg je ook nog voor blije kinderen. Bij elke 1 liter verf Flexa Pure, schenkt Flexa 1m2 kleur voor kinderkamers van arme gezinnen in Nederland. Bij Flexa geloven ze in de kracht van kleur. Kleur verandert levens over de hele wereld en het brengt een positieve verandering teweeg. Kinderen, verdienen kleur in hun leven. Samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp geeft Flexa daarom kleur aan kinderkamers, want ieder kind verdient een eigen, kleurrijke, plek.  Een prachtige actie.

Zelf aan de slag of laten schilderen

Ga je zelf aan de slag? Wij helpen je in de Kleur Studio met het uitzoeken van jouw gewenste kleur(en). Daarnaast kun je bij ons in de Kleur Studio ook alle schilderbenodigdheden vinden. Heb je een jouw favoriete kleur(en) uitgekozen en wil je het graag laten schilderen? Ook dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Onze vakschilders van Van Kesteren gaan graag voor je aan de slag.

Maak een afspraak in de Kleur Studio

Twijfel je over een bepaalde kleur? Of wil je weten welke kleurencombinaties het beste passen? Onze kleurstylisten vertellen je precies wat de juiste keuze is. Maak een afspraak en kom langs in de Kleur Studio!

*Deze actie loopt van 2 januari tot 31 januari 2024.

 

Back To Top