Skip to content

Met een veilig gevoel op vakantie dankzij slimme raamdecoratie

Houd je de raamdecoratie open of dicht als je op vakantie gaat? Dit is een dilemma dat je vast herkent. Met slimme raamdecoratie hoef je hier niet meer over na te denken. Je kunt automatische timers in te stellen, waardoor je raamdecoratie bijvoorbeeld ’s ochtends altijd opengaat en in de avond weer sluit. Ook kun je de raamdecoratie met een app op je telefoon direct op afstand bedienen. Zo lijkt het altijd alsof er iemand thuis is, lekker veilig dus! Zo kun je met een fijn gevoel op reis deze zomer. 

Raamdecoratie op afstand bedienen

Onze elektrische raamdecoratie van Bece wordt bediend met het Somfy-systeem. Je kunt dit gebruiken met de meegeleverde afstandsbediening, maar je kunt ook gebruik maken van de handige app die je kunt downloaden op je telefoon of tablet. Zo kun je met een druk op de knop vanaf je vakantieadres je raamdecoratie openen en sluiten. Deze app is ook handig als het ineens zonnig weer, zodat je je zonwerende raamdecoratie kunt sluiten op afstand.

Raamdecoratie programmeren

Je kunt het openen en sluiten van de raamdecoratie inplannen en jouw favoriete standen van de raamdecoratie instellen. Je kunt dit voor de gehele woning doen, maar je kunt ook sommige ruimtes apart inplannen. De slaapkamers van de kinderen bijvoorbeeld: die sluit je wat eerder en naarmate ze ouder worden schuift de bedtijd steeds wat verder op. Elektrische raamdecoratie gaat bovendien langer mee omdat ze gecontroleerd geopend en gesloten worden.

Slimme zonsensor

Als je je elektrische raamdecoratie ook nog eens combineert met een zon- en temperatuursensor ben je helemaal voorzien! Met deze sensor kan de raamdecoratie zelf meten of het open of dicht moet gaan om de warmte binnen of buiten te houden, zo voorkom je dat de kamer te warm wordt.

Geschikt voor (bijna) alle raamdecoratie

Het maakt niet uit welke raamdecoratie je kiest, want elektrische raamdecoratie is namelijk geschikt voor bijna alle Bece-producten. Dus of je nu rolgordijnen, jaloezieën of gordijnen kiest, ze kunnen allemaal elektrisch worden bediend.

Productbrochure

Om de keuze voor elektrische raamdecoratie gemakkelijker en overzichtelijker te maken kun je de productbrochure voor elektrische raamdecoratie van Bece hier bekijken. In deze brochure staan de voordelen van elektrische bediening.

 

Kom langs bij ons in de Kleur Studio

Benieuwd naar de elektrische raamdecoratie van Bece? Ontdek het zelf bij ons in de Kleur Studio. In onze shop-in-shop kan je verschillende raamdecoratie, voelen, zien en testen. Samen kijken we welke raamdecoratie het beste geschikt is voor jouw woning. Maak gemakkelijk een afspraak of kom gerust eens binnenwandelen.

Back To Top