Skip to content

Moodboard van onze stylist Carolien

Onze interieur- en kleurstylisten hebben uitgebreide kennis en diverse opleidingen afgerond, waarmee ze persoonlijk advies binnen elke woonstijl kunnen geven. Tijdens een adviesgesprek maken we samen met jou een compleet plaatje van je huis en/of de kamer die je nieuw wilt inrichten. Om je een beetje een idee te geven hoe een compleet advies er uit zou kúnnen zien, hebben we verschillende moodboards gemaakt met verschillende behangen die tijdens de Februari Kinderbehangmaand in de aanbieding zijn. 

Carolien

Carolien (34) is interieurstylist bij de Kleur Studio en samen met Loek gaan ze een nieuwe woning betreden met genoeg ruimte voor hun 3 kinderen van 10, 7 en 1,5 jaar. Carolien is niet bang om kleur te gebruiken in haar interieur en ze houdt van een chique uitstraling.

Dit moodboard is de droom van ieder tienermeisje: stoer, kleurrijk en met gedurfde materiaalkeuzes. Het behang in dit moodboard komt uit de Missoni-collectie van Arte. De kleuren in dit moodboard zijn Soft Flamingo en Violet Fun van Pure& Original. Deze kamer is voor een meisje die (bijna) naar de Middelbare School gaat, dus het bed is alvast wat groter. En in de relaxfauteuil kan ze ‘s avonds lekker een boek lezen of appen met vriendinnen.

Back To Top