Skip to content

Moodboard van onze stylist Jeanine

Onze interieur- en kleurstylisten hebben uitgebreide kennis en diverse opleidingen afgerond, waarmee ze persoonlijk advies binnen elke woonstijl kunnen geven. Tijdens een adviesgesprek maken we samen met jou een compleet plaatje van je huis en/of de kamer die je nieuw wilt inrichten. Om je een beetje een idee te geven hoe een compleet advies er uit zou kúnnen zien, hebben we verschillende moodboards gemaakt met verschillende behangen die tijdens de Februari kinderbehangmaand in de aanbieding zijn. 

Jeanine

Jeanine (32) is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont samen met haar man en 2 dochters in Katwijk. Jeanine: “mijn stijl is het beste te omschrijven als minimalistisch en japandi, ik houd van rust in mijn interieur”. Het huis van Jeanine is licht en ruim, ze werkt graag met grote lijnen en houdt van een minimalistische styling. In haar huis zie je veel hout, zwart, wit en wat rustige natuurtinten, dit zie je ook goed terug in haar moodboards, waarin ze heeft gekozen voor rustige natuur- en aardetinten. “Ik houd ervan om verschillende structuren te combineren met elkaar om zo een spannend geheel te vormen. Door de kleuren rustig te houden creëer je een rustig interieur waarin je ongestoord tot rust kunt komen.”

Dit moodboard is een rustige oase en heeft als centraal focuspunt de blikvanger van KEK Amsterdam: dit behang is ook verkrijgbaar in hun nieuwe Gold, Silver en Copper-uitvoering.

Back To Top