Skip to content

Moodboard van onze stylist Jeanine

Onze interieur- en kleurstylisten hebben uitgebreide kennis en diverse opleidingen afgerond, waarmee ze persoonlijk advies binnen elke woonstijl kunnen geven. Tijdens een adviesgesprek maken we samen met jou een compleet plaatje van je huis en/of de kamer die je nieuw wilt inrichten. Om je een beetje een idee te geven hoe een compleet advies er uit zou kúnnen zien, hebben we verschillende moodboards en 3D-ontwerpen gemaakt met verschillende behangen die tijdens de April behangmaandactie in de aanbieding zijn. 

Jeanine

Jeanine (31) is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont samen met haar man en dochter (1) in Katwijk. Jeanine: “mijn stijl is het beste te omschrijven als minimalistisch en japandi, ik houd van rust in mijn interieur”. Het huis van Jeanine is licht en ruim, ze werkt graag met grote lijnen en houdt van een minimalistische styling. In huis zie je veel hout, zwart, wit en wat rustige natuurtinten, dit zie je ook goed terug in haar moodboards, waarin ze heeft gekozen voor rustige natuur- en aardetinten. “Ik houd ervan om verschillende structuren te combineren met elkaar om zo een spannend geheel te vormen. Door de kleuren rustig te houden creëer je een rustig interieur waarin je ongestoord tot rust kunt komen.”

In het 3D-ontwerp kun je vervolgens zien dat de rustige tinten van dit moodboard een spannend contrast vormen met elkaar dankzij het gebruik van de diverse materialen en structuren.

Back To Top