Skip to content

Moodboard van onze stylist Marit

Onze interieur- en kleurstylisten hebben uitgebreide kennis en diverse opleidingen afgerond, waarmee ze persoonlijk advies binnen elke woonstijl kunnen geven. Tijdens een adviesgesprek maken we samen met jou een compleet plaatje van je huis en/of de kamer die je nieuw wilt inrichten. Om je een beetje een idee te geven hoe een compleet advies er uit zou kúnnen zien, hebben we verschillende moodboards gemaakt met verschillende behangen die tijdens de Februari kinderbehangmaand in de aanbieding zijn. 

Marit

Marit (17) is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont in Voorhout en is toegelaten op het HMC (Hout- en Meubileringscollege) in Rotterdam, waar zij wordt opgeleid tot interieuradviseur. Marit is gek op kinderen, voor een kinderkamer ontwerp draait zij haar hand niet om. Speciaal voor de kinderbehangactie heeft zij een selectie gemaakt van de leukste behangetjes voor kinderkamers anno 2024, deze zijn te bekijken op onze behangklappers in de Kleur Studio.

In haar moodboard heeft Marit gekozen voor dit zoete behang in stoere kleuren voor een natuurlijke babykamer. Het neutrale kleurenpalet zorgt ervoor dat dit moodboard zeer geschikt is voor mama’s en papa’s die nog niet het geslacht van hun baby willen weten.

Back To Top