Skip to content

Moodboard van onze stylist Marjon

Onze interieur- en kleurstylisten hebben uitgebreide kennis en diverse opleidingen afgerond, waarmee ze persoonlijk advies binnen elke woonstijl kunnen geven. Tijdens een adviesgesprek maken we samen met jou een compleet plaatje van je huis en/of de kamer die je nieuw wilt inrichten. Om je een beetje een idee te geven hoe een compleet advies er uit zou kúnnen zien, hebben we verschillende moodboards gemaakt met verschillende behangen die tijdens de Februari kinderbehangmaand in de aanbieding zijn. 

MarjonMarjon

Marjon (39) is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont samen met haar man en hun zoontje in Leiden. Marjons persoonlijke stijl is design gecombineerd met basic elementen: dit resulteert in sterke lijnen, goed uitgedachte hoekjes en ruimten en leuke verrassingen in haar ontwerpen.

Het moodboard voor een meisje is gemaakt met behang van Studio Onszelf, een heel leuk merk dat net even anders dan anders is. In de unisex kamer zie je goed dat Marjon oog voor detail heeft: de giraffeprint komt terug in de meetlat én in het vouwgordijn van Sanderson. Marjon laat hier goed zien dat je door te kiezen voor verschillende stoffen een heel eigen stijl kunt creëren.

console.log(window.location.href);
Back To Top