Skip to content

Moodboards van onze kleurstylisten

Onze interieur- en kleurstylisten hebben uitgebreide kennis en diverse opleidingen afgerond, waarmee ze persoonlijk advies binnen elke woonstijl kunnen geven. Tijdens een adviesgesprek maken we samen met jou een compleet plaatje van je huis en/of de kamer die je nieuw wilt inrichten. Om je een beetje een idee te geven hoe een compleet advies er uit zou kúnnen zien, hebben we verschillende moodboards gemaakt met verschillende behangen en voor verschillende leeftijdsgroepen.

Calissa

Calissa (27) is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont samen met haar vriend en pasgeboren dochtertje in het centrum van Voorhout in een originele jaren 30-woning. Calissa is een zelfbenoemde kaketoe: ze houdt van verrassende elementen, een chique stijl en gedurfd kleurgebruik. Calissa: “Ik hou van een extreem kleurrijk interieur en van veel verschillende soorten materialen bij elkaar”, door deze verschillende materialen in dezelfde kleur te houden creëert Calissa rust in huis. Calissa vervolg: “Alles in huis heeft een kleur, zelfs m’n plafonds zijn gekleurd. Er is geen enkel stukje wit te bekennen bij ons thuis.” Deze verrassingen zie je ook terug in de moodboards van Calissa waarbij ze out of the box denkt door 2 behangen met elkaar te combineren, een gekke lamp of een super fluffy kleed.

Moodboards Calissa: Behang "Jongenskamer": Midbec, Behang "Meisjeskamer": Esta Behang.

Carolien

Carolien (33) is interieurstylist bij de Kleur Studio en samen met Loek gaan ze een nieuwe woning betreden met genoeg ruimte voor hun 3 kinderen van 9, 6 en een half jaar. Voor hun eigen woning is zij aan de slag gegaan met de styling van de kinderkamers. Carolien is niet bang om kleur te gebruiken in haar interieur en ze houdt van een chique uitstraling. In haar huis gebruikt ze warme tinten met een kopergoud voor een chic accent. In de kinderkamers mogen de 2 oudste kinderen zelf behang en thema uitzoeken, de oudste wil graag een moderne (pre)tienerkamer en de middelste wil een voetbalkamer. Door de behangkeuzes van de kinderen slim te stylen heeft Carolien haar eigen draai aan deze kamers gegeven. In de kamers is nog duidelijk de keuze van de kinderen te zien, maar het kleurgebruik en subtiele glimmertje van de lampen en  materialen geven de kamers een rijke uitstraling.

Moodboards Carolien: Behang "jongenskamer: Esta Behang, Behang "meisjeskamer": Lilipinso.

Jeanine

Jeanine (31) is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont samen met haar man en dochter (1) in Katwijk. Jeanine: “mijn stijl is het beste te omschrijven als minimalistisch en japandi, ik houd van rust in mijn interieur”. Het huis van Jeanine is licht en ruim, ze werkt graag met grote lijnen en houdt van een minimalistische styling. In huis zie je veel hout, zwart, wit en wat rustige natuurtinten, dit zie je ook goed terug in haar moodboards, waarin ze heeft gekozen voor rustige natuur- en aardetinten. “Bij een kinderkamer vind ik het mooi als de kleuren aansluiten bij de rest van de woning, door met een thema en kleurenschema te werken houd je de kinderkamer rustig”, aldus Jeanine.

Moodboards Jeanine: Behang: "jongenskamer": Creative Lab, Behang "Meisjeskamer": Bibelotte.

Lieke

Lieke is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont samen met haar man en 2 dochters in een twee-onder-een-kapwoning in Noordwijkerhout. Lieke’s stijl is het beste te omschrijven als bohemian waar ze een eigen draai aan geeft. “Ik houd van rustige aardetinten”, vertelt Lieke, “maar in m’n huis zie je ook veel Marrakesh blauw, zwarte kozijnen en heel veel rotan.” Dit zie je ook goed terug in haar moodboards waarin ze aardetinten heeft gecombineerd met veel rotan en een beetje kleur. “M’n oudste van 4,5 jaar is gek op eenhoorns, ik zou haar heel blij maken met een complete unicorn kamer”, Lieke vervolgt: “Bij kinderkamers ga ik graag voor een rustige basis en ga ik los qua styling.”

 

Moodboards Lieke: Behang "Jongenskamer": Studio Ditte, Behang "Meisjeskamer": RoomBlush.

Dorien

Dorien is interieurstylist bij de Kleur Studio. Ze woont samen met haar man en 3 kinderen in een compleet gerenoveerde woning in Voorhout. Dorien haar stijl is het beste te omschrijven als eclectisch, Dorien: “ik hou ervan om karakter in huis aan te brengen met gerestaureerde meubels en een knipoogje vintage”, deze unieke elementen brengen karakter en leven in huis en zorgen voor een compleet eigen interieur.

 

 

Back To Top