Skip to content

Mooi merk: Arte

Het familiebedrijf Arte is geboren vanuit een visie voor schoonheid. De doordachte ontwerpen – soms uitbundig, soms ingetogen – maken de muurbekleding van Arte een veelzijdig sfeerelement voor iedere woning en ruimte. Arte is voortdurend op zoek naar innovatieve productiemethoden en kwaliteitsvolle, verrassende materialen zonder hierbij de trends uit het oog te verliezen. Nieuwe collecties van Arte zijn bijzonder, blikvangers of ingetogen chique wandbekleding, waar menigeen reikhalzend naar uitkijkt.

Arte brengt onder verschillende merknamen een zeer uitgebreide collectie: Arte, Hooked on Walls, Missoni, Moooi! en Omexco. Het complete assortiment van Arte is te bekijken bij ons in de Kleur Studio.

          

           

Duurzame producten

Arte is een klimaatverantwoordelijk bedrijf, het bedrijf zet zich in om restuitstoot bij de productie te compenseren. Arte heeft een internationaal en officieel erkend CO₂-neutraal label, dit label is alleen te krijgen via een jaarlijkse, grondige audit van het hele bedrijf door de externe organisatie Southpole.

 

Bron: Arte

Back To Top