Skip to content

Mooi merk: luxe gordijnstoffen van Mart Visser

Mart Visser heeft een prachtige gordijnstoffen collectie ontworpen in samenwerking met Headlam. In de collectie zitten 48 elegante stoffen voor gordijnen en raamdecoratie. De collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. Kortom zoals je van een Mart Visser design mag verwachten: unieke stoffen met een luxe gevoel.  Deze exclusieve collectie met een eigen handschrift is te bewonderen bij ons in de Kleur Studio en verdient ook een plekje in jouw huis.

Groene collectie

De exclusieve interieurstoffen van de Mart Visser collectie zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties. Mart Visser: “De mix & match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Ook zijn er poedertinten in zowel rose als grijs/blauw tonen. Dat de gehele collectie ‘groen’ geproduceerd is en volgens hoogstaande normen en waarden, maakt Mart Visser heel trots, en terecht.

Prachtige designs, stoffen en details

Voor de ‘Mart Visser Designs to Decorate’ collectie zijn verschillende soorten stoffen ontworpen. Speciale nabehandelingen, zoals een mooi plissé-effect, zorgen voor meer volume. De uni’s zijn divers uitgewerkt; van transparant tot verduisterend, met mooie grove reliëfs of verfijnde changeant effecten. De jacquards zijn voorzien van krachtige, grafische designs in getemperde ton-sur-ton tinten. Delicate inbetween stoffen zijn digitaal bedrukt, met een subtiel of juist krachtig effect. Transparanten met een schaduw geven meer diepte aan een stof en spelen met licht. Ook in een high metallic look. De inbetweens en transparanten hebben een grove, stoere of verfijnde textuur om het licht te filteren. Daarnaast is er een stof met twee gezichten; de ene zijde mooi mat in diepe kleuren en de andere zijde in glans.

 

Mart Visser collectie in de Kleur Studio

Zelf voelen, zien en ervaren hoe mooi de stoffencollectie is van Mart Visser? Dat kan! In de Kleur Studio laten we de gordijnstoffen graag aan je zien.

Bron: Headlam

Back To Top