Skip to content

Nieuw behangmerk: Bibelotte

Het Nederlandse kinderbehangmerk Bibelotte is sinds kort bij ons in de Kleur Studio verkrijgbaar. Dit vrolijke merk met lieve, subtiele prints is perfect voor iedere baby- en kinderkamer. De collectie van Bibelotte heeft een minimalistische stijl die mooi past in een moderne baby- of kinderkamer.

Alle ontwerpen van Bibelotte zijn in minimaal twee verschillende kleurschakeringen verkrijgbaar en soms zelfs in drie verschillende kleuren. Zo is er van ieder ontwerp vaak een typisch “meisjesbehang”, “jongensbehang” en een neutrale versie verkrijgbaar. Het kleurgebruik van Bibelotte is zeer genderneutraal: de ontwerpers gebruiken veel aardetinten en zachte kleuren. Hierdoor kan een typisch “meisjesbehang” naast een blauwe muur er ineens heel stoer uitzien. Een typisch “jongensbehang” wordt met de juiste styling ineens een perfecte keus voor in een meisjeskamer. Met het behang van Bibelotte kan je veel kanten op gaan.

Gemakkelijk een bijpassende kleur kiezen

Bij ieder behang wordt aangegeven welke kleuren er in het ontwerp zijn gebruikt. Zo kun je eenvoudig een bijpassende kleur verf kiezen voor een andere muur in de kamer. Bij Bibelotte houden de ontwerpers er bovendien rekening mee dat je baby in de eerste maanden van zijn leventje een hoop prikkels moet verwerken in zijn slaap. De ontwerpen zijn hierdoor bewust rustig gehouden, dit zorgt voor rust in de (baby)kamer (prikkelreductie!), wat bijdraagt aan een goede nachtrust voor je kleintje én voor jou.

De complete collectie van Bibelotte is vanaf nu te bekijken in de Kleur Studio.

Meer informatie of vragen?

Wij zijn helemaal enthousiast over dit kwalitatief hoogstaande behang van Bibelotte. Als je nog vragen hebt over dit merk kan je altijd contact met ons opnemen via het vaste telefoonnummer of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl

Back To Top