Skip to content

Nieuw behangmerk Morris & Co

Binnenkort is het behangmerk Morris & Co bij ons verkrijgbaar! Dit bekende behangmerk van ontwerper William Morris (1834-1896) wordt veel in woonbladen vermeld en heeft een klassieke, maar ook een bohemian stijl. Morris werd een van de meest opvallende en invloedrijkste ontwerpers van de ‘Arts and Crafts Movement’ genoemd. Zijn behangontwerpen hebben uiteenlopende patronen met warme kleuren waardoor dit soort behang zeker opvalt in iedere ruimte.

Beroemd behang Morris & Co Pimpernel

Al in 1876 is het behang Morris Pimpernel ontworpen. Het verhaal gaat dat Morris dit behang later in zijn eigen huis toepaste, in de eetkamer van het Kelmscott House in Hammersmith London. Het behangpapier Pimpernel heeft een prachtig onnavolgbaar ritmisch dessin en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleurstellingen, naar de originele kleuren. Deze 5 kleuren zijn uitgebracht in de William Morris & Co. Archive Collectie en 3 populaire kleuren zijn opnieuw uitgebracht in deze Morris & Co. – Wallpaper Compilation I.

Meer informatie of vragen?

Wij zijn helemaal enthousiast over dit kwalitatief hoogstaande behang van Morris & Co. Als jij nog vragen hebt over dit merk kan je altijd contact met ons opnemen via het vaste telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl

Back To Top