skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Exclusief bij de Kleur Studio: LX Matten

Als eerste in Nederland is de Kleur Studio trotse dealer van LX Matten. Dit luxueuze Nederlandse merk ontwerpt kwalitatieve, luxe entreematten in bijzondere designs. Deze multifunctionele matten met luxe uitstraling zijn nu exclusief bij ons verkrijgbaar. 

Unieke en bijzondere designs

De luxe schoonloopmatten van LX Matten zijn speciaal ontworpen om de entree een mooie uitstraling te geven. De designs zijn uniek en van hoge kwaliteit. De LX matten functioneren net als een doorsnee schoonloopmat en zijn ervoor gemaakt om vuil én vocht op te nemen. Ze zijn eenvoudig schoon te maken door ze te stofzuigen. Bij het ontwerp van de droogloopmatten is bovendien rekening gehouden met intensief gebruik. De matten zijn daardoor bijzonder geschikt  voor professioneel gebruik zoals in hotels en kantoorpanden. Maar de matten staan ook fantastisch in de hal van een woning.

Exclusief verkrijgbaar bij de Kleur Studio

LX Matten is nu exclusief verkrijgbaar in onze Kleur Studio. We hebben 5 unieke designs van dit prachtige merk in onze collectie. Voor ieder interieur hebben we een bijzondere print: Damask Cece, Panter Print Brown en uit de June Flower serie de kleuren: Brown, Fall en Green.

Entreematten op maat

LX Matten is een Amsterdams bedrijf dat zich geheel richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige schoonloopmatten. De matten zijn geheel op maat te maken, dit kan eenvoudig door het gewenste formaat mat af te snijden. De mat kun je zelf in de hal plaatsen en hoekjes uitsnijden met een stanleymes.

Matten plaatsen

Wil je hulp bij het plaatsen van de mat? Geen zorgen, bij Van Kesteren helpen we je graag en is het ook mogelijk om jouw mat door onze professionals te laten plaatsen.

Back To Top