Skip to content

Nieuw product: Geweven hout

Een woontrend die al jaren populair is: het toepassen van natuurlijke en pure materialen in je interieur. Hout is een erg geliefd en  natuurlijk product. Dé trend van dit moment is geweven hout. Steeds meer klanten en interieurstylisten kiezen voor deze raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier je huis in. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis en is verkrijgbaar in maar liefst 38 verschillende kleuren en twee soorten wevingen. 

Verkrijgbaar in twee soorten wevingen

De collectie bestaat uit allerlei naturelle kleuren, zoals beige-, grijs- en wittinten. Geweven hout wordt altijd op maat gemaakt en is toepasbaar als raamdecoratie product in ramen die kamerhoog zijn en maximaal 240 cm breed. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende weefstructuren: ‘thin sticks’ en ‘flat sticks’. Bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant en bij ‘flat sticks’ in-between. Dat laatste betekent dat je er wel gewoon doorheen kunt kijken, maar het materiaal zelf iets dikker is. Hierdoor kun jij wel naar buiten kijken, maar is het voorbijgangers niet meer zo eenvoudig om naar binnen te kijken. Het transparante karakter is kenmerkend voor dit product. Beide wevingen hebben een transparante uitstraling. Ter vergelijking: met houten jaloezieën kun je bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel daglicht of privacy je wilt, maar bij geweven hout blijft de doorzichtigheid hetzelfde.

 

Bamboe rolgordijnen of vouwgordijnen

Geweven hout is verkrijgbaar in twee varianten raambekledingen: als rol- of vouwgordijn. Welke weving of raamdecoratie je voorkeur ook heeft, geweven hout is en blijft een natuurproduct en heeft daardoor een unieke uitstraling. Met een bamboe vouwgordijn of roll-up breng je altijd sfeer in huis.

Geweven hout als vouwgordijn

Het bamboe vouwgordijn is een elegant en stijlvol raamdecoratie product en geeft je interieur een chique uitstraling. Ga je voor lichte, neutrale houttinten of durf je uit te pakken met bijvoorbeeld antracietkleurige of zwarte bamboe vouwgordijnen? Het vouwgordijn vouwt zich volgens het bekende roman systeem in segmenten samen tot een vouwgordijn.

 

 

 

Roll-up Bamboe raambekleding

De roll-up is een variant waarbij het gordijn vooraan oprolt en hierdoor strak hangt wanneer deze volledig is uitgerold. Bij het openen van het gordijn rolt deze op naar de bovenzijde van het raam. Het systeem garandeert zo een minimale pakkethoogte.

 

 

 

* Door de populariteit van dit product is de levertijd wel wat langer dan van onze andere harde raamdecoratietypen, dit kan oplopen tot 10-12 weken.

 

 

 

Back To Top