Skip to content

Nieuwe collectie: Creative Lab Amsterdam

De uitgebreide nieuwe collectie van Creative Lab Amsterdam bestaat uit eye-catching behang, stoffen én verf in bijpassende tinten. Het merk is in 2016 opgericht door Nienke en Heleen en is sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde naam in Nederland. De herkenbare signature voeren ze in hun nieuwe collecties ook door in bijpassende stoffen en kleuren! 

Exclusieve designs

De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoelens. De ontwerpen met originele dessins, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve druktechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen, brengen energie en vrolijkheid in je ruimte. De nieuwe collectie is modern, fun en eclectisch. Dankzij de toevoeging van 37 nieuwe kleuren geven ze dit keer bij hun collectie ook aan welke kleuren mooi passen bij het behang.

37 nieuwe kleuren

Creative Lab geeft met deze kleuren gehoor aan de vraag van klanten die zij regelmatig gesteld krijgen: welke kleur matcht het mooiste bij dit behang? Deze vraag heeft ervoor gezorgd dat ze een eigen kleurenlijn hebben ontwikkeld. De collectie omvat 37 verschillende kleuren, variërend van pasteltinten tot statement kleuren. De kleuren zijn ontwikkeld om perfect te combineren met de behangcollecties (zowel de huidige als de nieuwe) en zijn ook onderling op elkaar afgestemd.

Stoffencollectie

De stoffencollectie designs van Creative Lab zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kwaliteiten: Katoen Satijn, Biologisch Katoen en Zwaar Katoen. Deze verschillende soorten stof zijn ieder geschikt voor een andere soort toepassing binnen je interieur: van sierkussens en gordijnen tot meubelbekleding. Dankzij de verschillende wevingen kun je deze prints in je hele interieur toepassen.

Back To Top