Skip to content

Nieuwe collectie Harlequin X Sophie Robinson

Harlequin heeft een nieuw boek uitgebracht in samenwerking met ‘queen of colour’ Sophie Robinson. De collectie is een levendige, bruisende stoffen- en behangcollectie, geïnspireerd door de natuur en haar eigen tuin en is doordrenkt van Sophie’s vreugdevolle liefde voor kleur. 

Niemand kan zeggen dat Sophie, Britse interieurstyliste, ontwerpster en journaliste, ingetogen is als het aankomt op kleurgebruik. Haar werk en haar houding tegenover kleur is verfrissend open, gedurfd levendig en toch, op de een of andere manier, perfect geproportioneerd. Bruikbaar en toch uniek in elke incarnatie. Barbie mag dan haar magenta droomhuis hebben en Bloomcore heeft haar stempel gedrukt door bloemen weer op de voorgrond te brengen, de exclusieve collectie van Harlequin met Sophie Robinson onthult een intiemere band met de natuur, met een fantasievol kleurenpalet vol creativiteit.

Sophie: “Het is geen geheim dat ik gek ben op kleur, dus natuurlijk greep ik de kans om met Harlequin samen te werken met beide handen aan. De collectie stelt huiseigenaren in staat om gedurfder en persoonlijker te decoreren, een unieke look te creëren met het vertrouwen dat elk ontwerp prachtig mixt en matcht. Veel van de ontwerpen zijn geïnspireerd op het landschap in de omgeving van mijn huis: het impressionistische paneel van drie meter is geinspireerd op het bos en het botanische Dahlia Bunch op de bloemenvelden. Sherbet Stripe is een regenboog van mijn favoriete kleuren, verzameld als een zuurstok van puur geluk.”

De collectie bestaat uit tien behangsoorten, acht prints en zeven weefsels. De kleuren ontlenen hun naam aan edelstenen zoals Robijn, Smaragd, Amethist en Rozenkwarts. De gewaagde spannende collectie, die de essentie van de zomerse natuur vastlegt, van bosbloemen tot sierlijke madeliefjesmotieven, kleverig gras en sorbetstrepen, maakt een wandeling door weelderige natuurpaden en geeft zich over aan lieflijk sentimentele maar levendig gekleurde prints en patronen die samen deze pittige collectie vormen.

Bron: Harlequin

Back To Top