Skip to content

Nieuwe kleur: Ibiza Rush 966

LAB Paint heeft tijdens de VT Wonenbeurs een nieuwe kleur gepresenteerd: Ibiza Rush. Ze hebben deze kleur ook meteen uitgeroepen tot LAB COLOUR 2024, dus als het aan hun ligt zien we deze kleur binnenkort overal in terug.

Ibiza Rush is een natural bohemian tint, waarmee je weg kunt dromen naar warme mediterrane oorden. Met deze kleur creëer je elke gewenste sfeer voor iedere ruimte in je interieur. Of je nu kiest voor boho-chic of een natural boho vibe, we’ve got you. Combineer LAB COLOUR 2024 met één van de andere 176 LAB COLOURS voor een uniek kleurpalet, volledig afgestemd op jouw woonwensen.

Stylish Elegance

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Golden Leaf no. 752 + Crystal Brut no. 307

Combineer de natural boho tint Ibiza Rush no. 966 met het goudbruin van Golden Leaf no.  752 en het zacht bubbelende wit van Crystal Brut no. 307. Dit elegante, luxe kleurpalet siert elke ruimte. De rosé ondertoon van Crystal Brut no. 307 geeft een verfijnde uitstraling aan dit stijlvolle trio. Het goudbruin van de herfst symboliseert kracht en inkeer. Met de lage zon op een verkleurend bladerdek verruilen we het buitenleven voor de warmte binnen. Terwijl de zomer plaatsmaakt voor de herfst en de regen zachtjes tegen de ramen tikt, ben je omringd door stijlvolle elegantie.

Refined Intimacy

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Nigiri no. 286 + Crushed Cloves no. 53.

Voeg de zachte zalmkleur Nigiri no. 286 en het diepe, donkere Crushed Cloves no. 53 toe aan Ibiza Rush no. 966 voor een intiem en verfijnd kleurpalet. Creëer je eigen bubbel in een warm, chic interieur. Geniet van een visuele samensmelting waarbij alles klopt. Nigiri no. 286 geeft een subtiele smaak aan je interieur en komt prachtig tot uitdrukking met het diepe, donkere, pure chocoladebruin van Crushed Cloves no. 53. Sterk, kruidig en geborgen. Het neutrale boho Ibiza Rush no. 966 geeft een mooi accent aan dit intieme palet.

Natural Exotic

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Zen Garden no. 680 + Oriental Ecru no. 434. 

Kies voor een natuurlijke balans met een melange van ecru, vaalzwart en resedagroen met het fraaie Zen Garden no. 680. Samen met de neutrale karakters van Ibiza Rush no. 966 en Oriental Ecru no. 434 betover je elk interieur. Deze combinatie staat voor botanisch en exotisch met een vleugje warmte, bekrachtigd door de vergrijsd gele ondertoon van Oriental Ecru no. 434. Met dit groen-neutrale palet breng je de natuur in huis en kom je helemaal tot rust.

 

Bron: LAB Paint

Back To Top