Skip to content

Nieuwe kleuren: Capsule collectie Pure&Original

Pure & Original is een verfmerk van Nederlandse bodem en staat bekend om zijn originele minerale verven als Fresco kalkverf en Marrakech Walls. Pure & Original heeft een aantal nieuwe kleuren uitgebracht in een capsule collectie: de Elements Collection, een sprankelende variatie op de huidige kleurencollectie. Het merk wordt vaak geassocieerd met gedempte kleuren als grijs-, beige- en wittinten. Door de jaren heen zijn daar wat statementkleuren bijgekomen. 

Pure & Original x KOI Colour Studio

Pure & Original lanceert samen met KOI Colour Studio haar tweede Capsule Collection. Een serie kleuren die perfect bij elkaar passen, onderverdeeld in verschillende basistinten en spannende statement kleuren. De samenwerking tussen Pure & Original en KOI Colour Studio gaat al vele jaren terug. Een voorbeeld van deze unieke samenwerking zijn de Colour Collecties, inspirerende kleurrijke huizen die je verbeelding prikkelen. Voor de Pure & Original x KOI – Capsule Collection sloegen beide partijen de handen ineen en krachten gebundeld en zijn samen gaan werken aan een collectie nieuwe kleuren als een aanvulling op de huidige kleurencollectie van Pure & Original. Het unieke aan deze Capsule Collection is dat je het op vele manieren kunt gebruiken. Gebruik een van de tinten als accentkleur bij een huidig interieur of geef je heel huis een perfecte make-over.

Pure & Original verf door een Van Kesteren schilder

Het aanbrengen van de minerale verf van Pure & Original is een vak apart. Onze schilders hebben een speciale cursus gedaan om deze verf mooi en op de juiste manier aan te brengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kleur Studio.

 

Bron: Pure&original

Back To Top