Skip to content

Nieuwe kleurencollectie: Modern Klassieke kleuren van Sikkens

Sikkens heeft een nieuwe collectie uitgebracht met daarin tijdloze klassiekers zoals Ambergeel en Hooglands blauw. Sikkens heeft zich opnieuw laten inspireren door de mooiste kleuren uit de archieven: een stukje historie vertaald naar een hedendaags palet.

Doordat de kleuren op elkaar zijn afgestemd kun je ze prachtig met elkaar combineren. Kies voor een rustige combinatie door te kiezen voor kleuren op dezelfde horizontale lijn. Voor een ton-sur-toneffect kies je verschillende kleuren uit de verticale lijn. Of combineer de kleuren onderling voor een spannend contrast. Van tijdloze lichte tinten tot diepe, donker kleuren. Met dit palet maak je in iedere ruimte een statement!

Met de Sikkens Modern Klassieke kleuren geef je iedere ruimte allure. De diepe pigmenten en rijke kleuren zorgen ervoor dat je interieur tot leveren komt en vormen het perfecte podium voor je meubels. Creëer een eigentijdse nuance in sfeer, combineer bijvoorbeeld Robijn met Fluweel én Porselein op grote oppervlakken en ornamenten. Voor meer gelaagdheid kun je variëren in glansgraden: combineer matte muurverf met een hoogglanslak op je plinten of een kast!

   

 

Back To Top