Skip to content

Oktober Woonmaand: Korting op heel veel uit de Kleur Studio!

De Oktober Woonmaand staat volledig in het teken van interieur. Er worden trends, tips en een hoop inspiratie gedeeld. In oktober worden de dagen snel korter en dat betekent dat we de komende periode weer meer binnen zitten. Tijd om het interieur wat extra aandacht te geven. Daarnaast zijn er deze maand natuurlijk ook mooie acties.

20% korting op raamdecoratie en vloeren

Bij de Kleur Studio krijg je deze maand 20% korting op raamdecoratie van onder andere BeCe, Mart Visser en Holland Haag. Daarnaast is er ook 20% korting op de vloeren van Headlam.

Persoonlijk advies

Ben je klaar om jouw interieur herfst-proof te maken met nieuwe raamdecoratie of een nieuwe vloer? De kleurstylisten van de Kleur Studio helpen je graag met persoonlijk en deskundig interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

Interieurafspraak maken

Wil je meer weten over verf, behang, vloeren, raamdecoratie en wil je antwoord op jouw interieurvra(a)g(en)? Via onze website maak je gemakkelijk een afspraak voor persoonlijk interieuradvies op een dag en tijdstip dat voor jou uitkomt.

Laat je inspireren

De komende weken inspireren we je graag met de mooiste combinaties, nieuwste trends en tips. Volg ons vooral op Instagram en wees als eerste op de hoogte.

*Let op! Een voorwaarde voor de kortingsacties is dat de bestelling in oktober plaatsvindt.

Back To Top