Skip to content

Oktober Woonmaand – 20% korting op raamdecoratie

De gehele maand oktober ontvang je 20% korting op alle bece raamdecoratie en gordijnstoffen van Holland Haag. Rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën, je vindt het allemaal in onze showroom. Vraag onze interieurstylisten gerust om advies over de juiste stof en kleurkeuze voor jouw woning.

Raamdecoratie van bece

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Sinds de oprichting in 1971 heeft B&C Raamdecoratie als uitgangspunt om voor ieder huis de mooiste, beste en meest gebruiksvriendelijke raamdecoratie te maken. Je huis voorzien van raamdecoratie is veel meer dan alleen het plaatsen van jaloezieën of (rol)gordijnen. Het is het creëren van een thuis waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Met de raamdecoratie van bece® maak je van jouw huis de perfecte plek.

Gordijnen van Holland Haag

Holland Haag is van oorsprong een Nederlands, betrouwbaar merk en wordt gezien als dé totaalleverancier op het gebied van gordijnen. De designs zijn eigentijds en sluiten perfect aan op de trends van nu. Mooie gordijnen dragen bij aan een goede sfeer in iedere ruimte. Daarnaast hebben gordijnen vanzelfsprekend ook een functie. Ze filteren het licht van buiten, dragen bij aan een goede akoestiek en zorgen voor de gewenste privacy. Wij beschikken over een ruime collectie aan mooie gordijnstoffen van Holland Haag. Kamerhoog, verduisterend, inbetween, vlamvertragend of met prints… Wij kunnen alles op maat laten maken en leveren.

Back To Top