skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Online verf bestellen

Bestel eenvoudig verf online

Online verf bestellen bij Van Kesteren Schilders

Wilt u verf bestellen? Weet u precies welke producten u nodig hebt of heeft u een herhaalbestelling? Dan werkt online bestellen wel zo gemakkelijk. Weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij leggen het u graag uit.

  1. Vul onderstaand bestelformulier in.
  2. Check heel goed of u de juiste producten, kleurnummers, kleurnamen en aantallen heeft ingevuld.
  3. Bestellingen die geplaatst worden van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur kunnen dezelfde dag nog t/m 13.00 uur afgehaald worden. Bestellingen die na 12.00 uur geplaatst worden, kunnen de volgende werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur afgehaald worden.
  4.  Bestellingen kunnen bij de achterdeur afgehaald worden en ter plekke worden afgerekend. Zie plattegrond en werkwijze op de etalageruit aan de voorzijde van de winkel. De bestellingen staan hier voor u klaar onder vermelding van uw naam.

Meer informatie of vragen?

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over ons online bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn nog steeds te bereiken op het vaste telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl.

Bestelformulier

  • * = een verplicht veld

  • Kies hier uit de meest verkochte producten of benoem de gewenste producten in het tekstveld hieronder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
schilder bij van kesteren

Erkend Sikkens Specialist

Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij service en betrouwbare verfkwaliteit. U koopt Sikkens voor de topkwaliteit en als Erkend Sikkens Specialist kunnen wij garanderen dat u die ook krijgt. Product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta´s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

Back To Top