skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Online verf bestellen

Bestel eenvoudig verf online

Online verf bestellen bij Van Kesteren Schilders

Online verf bestellen is heel eenvoudig.  In een paar stappen leggen wij je dit uit.

  1. Vul onderstaand bestelformulier in.
  2. Check heel goed of je de juiste producten, kleurnummers, kleurnamen en aantallen hebt ingevuld.
  3. De bestelde producten kunnen, binnen 4 uur nadat de bestelling geplaatst is, worden afgehaald van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag is het afhalen van bestellingen mogelijk tussen 10:00 – 13:00 uur.
  4. Bestellingen kunnen direct bij de voordeur afgehaald worden. De bestelling staat hier voor je klaar onder vermelding van je naam. Graag willen we je vragen om je aan de ‘pick-up and go‘ regel te houden.

Betalen via WhatsApp

Zodra je bestelling geplaatst is, ontvang je een betaalverzoek via WhatsApp. Op het moment dat de betaling bij ons binnen is, wordt jouw bestelling verwerkt en kun je deze dezelfde of de volgende dag ophalen. Je kan jouw bestellingen ook op zaterdag afhalen tussen 10:00 – 13:00 uur.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over ons bestelproces? Heb je kleuradvies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het vaste telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl

Bestelformulier

  • * = een verplicht veld

  • Kies hier uit de meest verkochte producten of benoem de gewenste producten in het tekstveld hieronder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
schilder bij van kesteren

Erkend Sikkens Specialist

Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij service en betrouwbare verfkwaliteit. U koopt Sikkens voor de topkwaliteit en als Erkend Sikkens Specialist kunnen wij garanderen dat u die ook krijgt. Product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta´s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

Back To Top