Skip to content

Verf bestellen

Bestel eenvoudig en kom het afrekenen en afhalen in de Kleur Studio

Verf bestellen

Gemakkelijk en eenvoudig

Hierbij een selectie van onze veel verkochte producten. Bestel eenvoudig en kom het afhalen en afrekenen in onze Kleur Studio. Wij zorgen dat het voor je klaar staat om mee te nemen. Staat het product waar je naar op zoek bent er niet tussen?  Neem contact met ons op of kom langs in de Kleur Studio in Voorhout, in onze studio hebben wij alles.

Bestelformulier

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over ons online bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl.

schilder bij van kesteren

Erkend Sikkens Specialist

Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens voor de topkwaliteit en als Erkend Sikkens Specialist kunnen wij garanderen dat je die ook krijgt. Product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta´s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op jouw muur.

Back To Top