Ga naar hoofdinhoud
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Verf bestellen

Bestel eenvoudig verf online

Verf bestellen bij
Van Kesteren Schilders

Gemakkelijk en eenvoudig

Hierbij een selectie van onze veel verkochte producten. Bestel eenvoudig en kom het afhalen en afrekenen in onze Kleur Studio. Wij zorgen dat het voor je klaar staat om mee te nemen. Staat het product waar je naar op zoek bent er niet tussen?  Neem contact met ons op of kom langs in de Kleur Studio in Voorhout, in onze studio hebben wij alles.

Bestelformulier

 • * = een verplicht veld

 • Kies hier uit de meest verkochte producten of benoem de gewenste producten in het tekstveld hieronder.

 • 1. Vul onderstaand bestelformulier in.
  2. Check heel goed of je de juiste producten, kleurnummers, kleurnamen en aantallen hebt ingevuld.
  3. Bestellingen die geplaatst worden van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur kunnen dezelfde dag nog t/m 13.00 uur afgehaald worden. Bestellingen die na 12.00 uur geplaatst worden, kunnen de volgende werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur afgehaald worden.
  4. Bestellingen kunnen in onze Kleur Studio worden afgehaald en ter plekke worden afgerekend. De bestellingen staan hier voor je klaar onder vermelding van jouw naam.

 • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over ons online bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl.

schilder bij van kesteren

Erkend Sikkens Specialist

Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens voor de topkwaliteit en als Erkend Sikkens Specialist kunnen wij garanderen dat je die ook krijgt. Product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta´s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op jouw muur.

Back To Top