Skip to content

Onze merken: Orac Decor®

Trends in interieur en kleur komen en gaan, maar een klassiek interieur met een tijdloze elegantie is altijd modieus. In klassieke woningen zie je vaak zeer rijke decoratie elementen in huis: lambrisering, plafond ornamenten, mooie sierlijsten langs het plafond en bijzondere plinten. In de huidige nieuwbouwwoningen is weinig ruimte voor wat extra sjeu aan de binnenkant. Gelukkig kun je zelf eenvoudig decoratieve elementen toevoegen aan je interieur met de producten van Orac Decor®. Dit merk heeft een zeer uitgebreid assortiment aan decoratieve producten in huis, waarmee je jouw huis omtovert van saaie blokkendoos naar een sfeervol klassieke woning.

Plinten

Een mooie manier om je huis snel een stijlvol uiterlijk te geven is met de plinten van Orac Decor®. De plinten uit hun collectie zijn schok- en waterbestendig en direct overschilderbaar. Daarnaast zitten er diverse mooie plinten in de collectie waarmee je rondslingerende kabels kunt verbergen en ook plinten waarmee je oude plinten kunt verbergen. Een bijzondere plint geeft je woning direct karakter en laten ruimtes optisch hoger lijken.

(bron: Orac Decor®)

Plafonds

Een sierlijst langs je plafond is niet alleen heel mooi en chic. Het verbergt ook barsten en oneffenheden. Sierlijsten van Orac Decor® zijn flexibel, waardoor ze ook ideaal te gebruiken zijn in oudere woningen (bijvoorbeeld voor een renovatieproject), waar muren en plafonds niet altijd even recht meer zijn. Met een slimme plaatsing van sierlijsten werk je bovendien lelijke gordijnrails mooi weg voor een chic effect.

Met een plafond ornament geef je een extra accent aan lichtpunten. Als je kiest voor een groter ornament, kan het lichtpunt zelfs een paar centimeter opschuiven zonder dat je lelijke bedrading ziet.

(bron: Orac Decor®)

Muren

Met de wandlijsten van Orac Decor® is het mogelijk om lambriseringen op je muren te maken of decoratieve kaders op de muur te creëren: de mogelijkheden zijn eindeloos. Diverse wandlijsten van Orac Decor® zijn flexibel, hierdoor kun je er nog meer kanten mee op. Naast klassieke elementen heeft Orac Decor® ook zeer moderne wandpanelen in het assortiment. Hiermee creëer je eenvoudig een zeer bijzonder 3D effect op je muur.

   

Onze merken: Orac Decor®

(bron: Orac Decor®)

Orac Decor® in de Kleur Studio

In onze Kleur Studio hebben we een uitgebreid assortiment aan showmodellen van Orac Decor® in huis. Naast diverse wandlijsten en plinten zitten er ook een aantal zeer bijzondere 3D panelen in de collectie. Ben je na het lezen van dit artikel helemaal enthousiast, maar heb je twee linkerhanden? Wij hebben vakmensen in huis die jou graag helpen met het installeren van panelen om van jouw (interieur)droom werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om deze winter jouw woning aan te kleden met klassieke elementen.

Back To Top