Skip to content

Onze merken: verf én behang van Little Greene

Little Greene is een prachtig verfmerk waar wij graag mee werken. Little Greene is een onafhankelijke Britse verffabrikant die milieuvriendelijke verven produceert. Daarnaast hebben ze ook een prachtige behangcollectie die bestaat uit allerlei authentieke prints in typische Little Greene kleuren.

Uitgebreid kleurenpalet

Het kleurenpalet van Little Greene is bijzonder uitgebreid en continu in beweging. De verf van Little Greene is kleurecht en bevat veel kleurpigmenten. Wij streven ernaar om de samplepotjes van alle kleuren van Little Greene ten alle tijden op voorraad te hebben in onze Kleur Studio. Direct bij binnenkomst in de Kleur Studio zie je de samplepotjes van de complete collectie van Little Greene in ons speciaal op maat gemaakte dressoir staan. Naast samplepotjes hebben we ook proefplankjes van iedere kleur. Deze plankjes  kun je meenemen naar huis om te bekijken of de kleur bij de rest van jouw interieur past.

Authentieke, Britse en kleurrijke behangcollecties

De behangcollecties van Little Greene zijn ook prachtig. Daarnaast kan je enkele van de meest mooie en tijdloze behangontwerpen combineren met bijpassende verf uit de kleurencollectie van Little Greene. Hierdoor kun je in de kamer waarin je behang toepast accenten in exact dezelfde kleuren aanbrengen op bijvoorbeeld muren of kasten. De ontwerpen van Little Greene zijn gebaseerd op originele behangpatronen uit het Verenigd Koninkrijk die zijn gevonden in archieven. Little Greene staat voor authentiek, Brits en kleurrijk.

Ontdek Little Greene bij ons in de Kleur Studio

We hebben zeven verschillende lijnen van Little Greene in onze winkel om te bekijken: Archive Trails, Archive Trails II, London Wallpapers IV, London Wallpapers V, Painted Papers, Rèvoltion Papers en 20th Century Papers. Ben je benieuwd naar alle verfkleuren? Ook deze kan je bij ons in de Kleur Studio komen bewonderen.

Kom jij binnenkort bij ons langs in Voorhout?

 

Back To Top