Skip to content

Over ons

Al ruim 89 jaar is Van Kesteren hét familiebedrijf uit de regio voor al jouw schilder-, glas-, timmerwerk en interieur. Met een sterk team verfraaien, onderhouden en realiseren wij betrokken, dynamisch en bekwaam, met oog voor kwaliteit en met een duurzame aanpak kantoren, gebouwen, woningen en meer.

schilders aan het werk
van kesteren als sponsor

Ieder zijn vak!

Onze echte vakmensen zijn gewoon goed in wat zij dagelijks doen.

Als familiebedrijf heeft Van Kesteren passie voor zijn projecten en team. We doen het samen. We denken mee in oplossingen en reageren flexibel. Op een authentieke manier verfraaien wij de mooiste kantoren, gebouwen, woningen en meer in de regio. Met als doel de klant volledig te ontzorgen.

Onze kernwaarden

Dynamisch

Familiebedrijf Van Kesteren werkt al 89 jaar aan de tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers. Ons bedrijf is continu in beweging. Wij bieden onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, houden innovaties in de markt scherp in de gaten en denken actief mee met de klant.

Bekwaam

Met ruim 80 vakmensen werken wij elke dag met veel passie, plezier, kennis, kunde en oog voor kwaliteit aan diverse projecten. Daarnaast stimuleren wij binnen de organisatie ambities en doorgroeimogelijkheden.

Betrokken

Wij zijn betrokken bij onze klanten, opdrachtgevers en ons personeel. Daarnaast zijn we met Van Kesteren ook maatschappelijk betrokken. Met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen creëeren wij sociale winst, milieuwinst en innovatiewinst, maar ook binnen het team door meer productiviteit en minder ziekteverzuim. Deze voordelen delen wij met onze nabije omgeving. Wij steunen regionale (sport)verenigingen en zijn hoofdsponsor van Voetbalvereniging Foreholte. Samen komen we een stapje verder.

locatie bedrijfsunit Katwijk
winkel in voorhout

Snel en flexibel

Wij opereren vanuit drie verschillende locaties in de regio. Zo hebben wij onze Kleur Studio in Voorhout, een nieuwe bedrijfsunit in Katwijk en onze bedrijfshal in Sassenheim. Hierdoor zijn wij overal snel ter plaatse.

Collega's als familie

Het familiebedrijf Van Kesteren staat voor betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteit schilder-, behang- en glaswerken. Ruim 80 vakmensen werken vaak al tientallen jaren bij Van Kesteren en staan voor flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Met focus op vitaal, veilig en duurzaam werken. Familiebedrijf Van Kesteren werkt al 89 jaar aan de tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers.

oscar loek en jan

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top