Ga naar hoofdinhoud
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Over ons

schilders aan het werk
van kesteren als sponsor

Ieder zijn vak!

Wij handelen vanuit bevlogenheid voor vakmanschap. Onze echte vakmensen zijn gewoon goed in wat zij dagelijks doen.

Als familiebedrijf heeft Van Kesteren passie voor zijn projecten en team. We doen het samen. We ontzorgen onze klanten. We denken mee in oplossingen en reageren flexibel.

Onze duurzame visie

PEOPLE | Aandacht en opleiding

Familiebedrijf Van Kesteren werkt al 87 jaar aan de tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers. Als Erkend Leerbedrijf faciliteren zij opleidingen en krijgen jonge talenten de kans om een prachtig vak te leren. Vitaliteit van de medewerkers wordt gerealiseerd met een veilige en gezonde werkomgeving, maar ook met een sportabonnement voor of na het werk. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt krijgen gelijke kansen met persoonlijke begeleiding op de werkplek.

PLANET | Duurzaam werken en bewegen

In alle aspecten van ons bedrijf zorgen we voor zo min mogelijk belasting van het milieu. We werken regelmatig met biobased lakken, scheiden afval, wekken energie op met zonnepanelen en hebben een duurzaam wagenpark met onder andere elektrische auto’s. Verfrestanten worden hergebruikt waarmee wij een circulaire economie stimuleren. Mede om die reden waren wij in 2019 finalist van de duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek.

PROFIT | Betrokken partner

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) creëert voordelen. Sociale winst, milieuwinst, innovatiewinst, maar ook winst binnen het team door meer productiviteit en minder ziekteverzuim. Deze voordelen delen wij met onze nabije omgeving. Wij steunen regionale sportverenigingen en zijn hoofdsponsor van Voetbalvereniging Foreholte.

locatie bedrijfsunit Katwijk
winkel in voorhout

Snel en flexibel

Wij opereren vanuit drie verschillende locaties in de regio. Zo hebben wij onze Kleur Studio in Voorhout, een nieuwe bedrijfsunit in Katwijk en onze bedrijfshal in Sassenheim. Hierdoor zijn wij overal snel ter plaatse.

Collega's als familie

Het familiebedrijf Van Kesteren staat voor betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteit schilder-, behang- en glaswerken. Ruim 80 vakmensen werken vaak al tientallen jaren bij Van Kesteren en staan voor flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Met focus op vitaal, veilig en duurzaam werken. Familiebedrijf Van Kesteren werkt al 87 jaar aan de tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers.

oscar loek en jan

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top