Skip to content

Project: Regenboog trap

Soms krijgen we een heel leuk en bijzonder project en dit is er precies zo een: een trap in alle kleuren van de regenboog. Letterlijk, want de kleuren van deze trap zijn allemaal in een andere felle tint geschilderd om een regenboog-look te creëren.

De trap van The Payingit Group was een gewone trap, die aan een grondige schilderbeurt toe was. Nadat wij de trap onder handen hebben genomen is de trap een ode aan inclusiviteit, iets dat zeer belangrijk is binnen dit bedrijf. Cees Maat  is Commercial Director van PayingIt en heeft samen zijn team de kleuren voor deze trap bedacht: “We dragen graag onze core purpose uit”, aldus Maat, “met deze trap willen we laten zien dat ons bedrijf staat voor diversiteit en inclusiviteit”. Hij vervolgt: “dit houdt in dat iedereen binnen het bedrijf ongeacht gender, afkomst, ras, geloofsovertuiging of seksualiteit, gelijkwaardig is.” De core purpose van The Payingit Group is: “Together we build the employer of the future.” Een prachtige visie waar deze trap perfect bij past en waar Van Kesteren Schilders zich helemaal bij aansluit.

Voordat de trap geschilderd werd hebben we de trap gevisualiseerd: op het tussenbordes kunnen de strepen immers horizontaal of verticaal geschilderd worden. Deze visualisatie is met Photoshop gemaakt en gaf The Payingit Group een goed beeld hoe hun trap er straks uit kon komen te zien. In de Kleur Studio hebben we diverse grafische programma’s aangeschaft waarmee we klanten nóg beter kunnen helpen om hun keuze te maken. Naast Photoshop werken we ook graag met Illustrator en SketchUp, waarmee we respectievelijk 2D plattegronden maken en in 3D een woonruimte kunnen visualiseren.

De kleuren die op deze trap zijn gebruikt, zijn enkel RAL-kleuren: mooie heldere tinten. De kleuren zijn: Rood: RAL3000, Oranje: RAL2011, Geel: RAL1026, Groen: RAL6018, Blauw: RAL5012, Paars: RAL4005 en Roze: RAL4003.

Back To Top