Skip to content

Project: Woning in Voorhout

Thea en Hans wonen al jaren met veel plezier in hun huidige woning in Voorhout. Ze stonden, net als velen, voor de vraag: verhuizen of verbouwen? Het besluit viel op de laatste keuze: verbouwen. De huidige woning staat in de oranjebuurt en voldoet aan al hun eisen: een ruime woning in een gezellige buurt waarbij alles binnen rijbereik is. Het huidige interieur was aan vernieuwing toe, maar hoe en wat precies dat was nog de vraag. Bij Van Kesteren werd hun het interieurpakketSprankelend Goud‘ aanbevolen. Het interieurpakket waarbij je volledig ontzorgd wordt en waarbij jouw droom interieur binnen 3 maanden gerealiseerd wordt. Zo ook bij Hans en Thea. 

Sprankelend Goud

Eind oktober hadden Hans een Thea hun eerste afspraak met Kleur Studio stylist Jeanine. Tijdens het kennismakingsgesprek zijn alle eisen en wensen voor het nieuwe interieur besproken. Het echtpaar had van te voren al wat ideeën opgedaan in diverse woonmagazines, tv-shows en woonwinkels. Met al deze informatie is Jeanine vervolgens aan de slag gegaan en binnen enkele weken ontvingen Hans en Thea een eerste ontwerp, waarbij een duidelijk uitgangspunt voor hun interieur zichtbaar was: chique elementen gecombineerd met rustgevende natuur.

Tijdens de volgende afspraak werden twee verschillende 2D-plattegronden van het huis, met in elke plattegrond een ander idee, door Jeanine gepresenteerd. In deze twee verschillende 2D-plattegronden heeft Jeanine rekening gehouden met bestaande elementen die Hans en Thea in huis wilden houden of die bouwkundig moesten blijven staan. Hans en Thea: “We hadden van te voren wel een idee wat we wilden, maar Jeanine heeft op een heel creatieve manier een ontwerp gemaakt voor ons huis en kwam met verrassende suggesties”.

Presentatie Goud - Grinsven

Naast een compleet nieuwe indeling heeft Jeanine ook een ontwerp gemaakt voor een maatwerk kast en open haard. In het ontwerp is de open haard in de kast geïntegreerd, waardoor er geheel met de rest van het interieur ontstaat.

Natural Chic

Nadat Hans en Thea helemaal tevreden waren over het ontwerp konden de vakmensen van Van Kesteren aan de slag. Nadat onze stukadoor klaar was met de muren, gingen onze schilders aan de slag. Op alle muren zit de kleur Skimming Stone van Farrow&Ball, een prachtige  natuurlijke kleur die direct warmte in huis brengt. Alle kozijnen en deuren zijn geschilderd in RAL9016 voor een frisse look. De keuken zelf is mat gespoten in de kleur Basalt 221 van Little Greene, waardoor de keuken nu perfect bij rest van het interieur past. Op de muur in de huiskamer zit een behang van Eiffinger uit de Terra-collectie in mooie neutrale tinten, passend bij de 241 van Farrow&Ball. Om de natuurlijke look af te maken is ook de raamdecoratie vervangen: voor de ramen aan de achterzijde van de woonkamer hangt nu prachtig gewoven hout.

Personal shopping styling

Tot slot was het tijd om de laatste puntjes op de i te zetten door styliste Calissa, zij kwam de finishing touch in huis aanbrengen. Met een van te voren afgesproken budget is Calissa op zoek gegaan naar de juiste spullen om het huis helemaal af te stylen. Op basis van de wensen van Hans en Thea heeft Calissa accessoires gekocht zoals planten, kandelaren en een stoel, allemaal perfect passend in de stijl van de bewoners: “We zijn heel blij met het resultaat, Calissa is echt een kei in de afwerking met een scherp oog voor detail. De styling van Calissa maakte ons interieur écht af!”

Back To Top