Skip to content

Onze merken: raambekleding van bece

In onze kleur Studio hebben we een prachtige Shop-in-Shop van Bece, hierin vind je het complete assortiment van Bece. Bece heeft een uitgebreid assortiment met o.a. rolgordijnen, plisségordijnen, houten jaloezieën en vouwgordijnen, en is Europees marktleider op het gebied van raamdecoratie.

Shop-in-Shop

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in ieder interieur. In eerste instantie als licht- en warmtewering en voor privacy, maar ook als sfeerbepaler. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. In de shop-in-shop vind je het complete assortiment van Bece, we hebben van diverse soorten raambekleding samples op voorraad. Deze proefstaaltjes kun je geheel vrijblijvend mee nemen naar huis om thuis nog eens te bekijken in de rest van je interieur.

Elektrische bediening

Onze Bece shop-in-shop is in 2022 uitgebreid met de technologie van Somfy, hiermee is het mogelijk om raamdecoratie elektrisch te bedienen met een simpele druk op de knop. Met een app op je telefoon, tablet of computer kun je eenvoudig alle raamdecoratie in huis bedienen: van rolgordijnen en dupli’s tot zonnewering. De producten van Bece zijn te bedienen met het somfy systeem, maar het is ook mogelijk ze aan te sluiten op een bestaand smart home systeem. Elektrische bediending is eenvoudig in gebruik, met een druk op de knop kun je alle raamdecoratie bedienen, bovendien kan het bijdragen aan de levensduur van je raamdecoratie.

Advies op maat

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van raamdecoratie passend bij jouw huis. Ook voor ramen met gekke hoeken en vormen hebben we diverse opties en oplossingen. Wil je een compleet advies op maat voor jouw huis, maak dan een afspraak met ons.

     

Back To Top