Skip to content

Maak jouw interieur af met raamdecoratie

Van gordijnen tot luxaflex, van shutters tot lamellen. Wij adviseren je graag over de beste keuze.

showroom van kesteren
interieuradvies

Deskundig advies op maat

Raamdecoratie heeft een belangrijke functie en diverse voordelen. Denk aan het tegenhouden van zonlicht, het bieden van privacy en daarnaast draagt het natuurlijk bij aan de sfeer in jouw woning. De kleurstylisten van de Kleur Studio gaan graag samen met jou op zoek naar passende raamdecoratie die volledig aansluit bij het interieur.

Ontdek verschillende soorten raamdecoratie en de mogelijkheden

Gordijnen

Achter in onze Kleur Studio is de ruimte compleet voor het optimaal presenteren van onze collecties aan gordijnstoffen. Het assortiment bestaat uit diverse merken. Denk aan de complete collectie inbetweens en overgordijnen van Mart Visser, Eijffinger, Loft79, en Holland Haag. Onze stylistes vertellen je er graag alles over en bespreken de opties en mogelijkheden: van vlinderplooi tot wave en van design gordijnroedes tot elektrische bediening.

BeCe shop-in-shop

Onze shop-in-shop van BeCe is een lust voor het oog, hierin kunnen we perfect alle verschillende soorten raamdecoratie demonstreren en toelichten. Doordat alle materialen en opties in onze winkel liggen, kun je alle mogelijke (kleuren)opties zelf bekijken. Er zijn ook diverse soorten staaltjes aanwezig die je geheel vrijblijvend mee naar huis kunt nemen. Zo kun je kijken of de raamdecoratie aansluit bij jouw muur en kozijnen. Tot slot zijn er vele opties om raamdecoratie van BeCe elektrisch te maken.

Shutters

Naast de harde raamdecoratie van BeCe hebben we in ons assortiment ook shutters. Deze authentieke houten raambekleding geeft je woning een chique look and feel. De shutters van Zonnelux en Piet Boon zijn in de Kleur Studio verkrijgbaar. Beide merken hebben een mooie collectie aan raambekleding en allebei met een geheel eigen uitstraling en kleurenassortiment.

Overige raamdecoratie

Je kunt bij ons ook terecht voor horren van Multisol en verduisterende producten voor de binnenkant van Velux. Heb je al eens gedacht aan bijzondere gordijnroeden? De gordijnroedes van XXL Design Roeden zijn bijzonder, strak en modern. Ze zijn verkrijgbaar als ‘gewone’ roede en als railroede. Door de strakke roedes in bijvoorbeeld zwart, RVC, brons, goud of hamerslag geef je je gordijnen nét dat beetje extra.

Onze merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top