Skip to content

Realiseer jouw droominterieur met de Kleur Studio

Van interieuradvies tot realisatie. Onze deskundige interieur- en kleurstylisten geven persoonlijk advies binnen elke woonstijl. Door onze aanpak, kennis, ervaring en creativiteit realiseren we samen jouw droominterieur. Of je nu snel een duidelijk plan wil om zelf aan de slag te gaan met kleur in je interieur of juist liever een compleet advies wil met uitvoering waarbij je volledig wordt ontzorgd, de keus is aan jou. Welk interieuradvies kies jij?

Een goed plan maakt het verschil

Met onze drie verschillende interieuradviezen zorgen we ervoor dat jouw droominterieur tot leven komt. We gaan samen aan de slag en doorlopen verschillende stappen. Van afspraak tot realisatie. Bekijk onze interieuradviezen.

Natuurlijk Brons

Met ‘Natuurlijk Brons‘ interieuradvies ontvang je kleuradvies, bestaande uit een kleurenplan en moodboard. Je komt naar ons in de Kleur Studio en samen bespreken we de wensen en eisen voor jouw interieur. Binnen een week na ons gesprek ontvang je een digitaal kleurenplan en moodboard waarmee je direct aan de slag kunt, of waarmee onze vakmensen direct aan de slag kunnen.

Blinkend Zilver

Ons interieuradvies ‘Blinkend Zilver’ bestaat uit een kleurenplan, moodboard, 2D-plattegrond en één 3D-tekening van een ruimte naar keuze. In de Kleur Studio bespreken we de wensen en eisen voor jouw interieur. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een specifiek kleurenplan uitgewerkt met een plattegrond waarop exact staat aangegeven welke kleur de muren en meubels krijgen. Daarbovenop werken we een ruimte of meubelkast uit in een 3D-tekening, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Binnen 3 á 4 weken ontvang je een volledig plan voor meer kleur in jouw interieur!

Sprankelend Goud

Met ons ‘Sprankelend Goud‘ interieuradvies word je volledig ontzorgd. In dit pakket zit een kleurenplan, moodboard, 2 verschillende 2D-plattegronden, 3D-tekening van een ruimte én projectbegeleiding.  Wij gaan samen aan de slag met het realiseren van jouw droominterieur en nemen alles voor je uit handen. Het enige dat jij hoeft te doen is kiezen wat je mooi vindt. Samen met onze vakmensen richten wij de woning (of een deel daarvan) in en begeleiden wij alles van A tot Z. Binnen 2 tot 3 maanden is jouw nieuwe droominterieur gerealiseerd.

Aan de slag met interieuradvies!

Wil je samen met ons jouw droominterieur realiseren? Bekijk onze interieuradviezen, kies het advies die het beste bij je past en maak een afspraak. Wij gaan graag samen met jou aan de slag!

Back To Top