Skip to content

Dichtbij, persoonlijk en lokaal

Voor al jouw schilderwerk.

schilder bij van kesteren

Verfspecialist van de Bollenstreek

Schilderen, zowel binnen- als buitenwerk, is en blijft het fundament van ons bedrijf. Wij werken aan grote én kleine opdrachten voor particulieren, zorginstellingen, scholen, musea, retailbedrijven, kerken en aannemers. De grootte van ons team maakt ons slagvaardig en flexibel. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, geven gedegen verftechnisch advies en zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding en strakke planning.

Wat wij doen

Binnen- en buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk is belangrijk. Wij adviseren je dan ook om het buitenschilderwerk te blijven onderhouden en eens in de 4 à 5 jaar te laten plaatsvinden. Dit is van belang om grotere uitgaven op langere termijn te voorkomen.

Binnenschilderwerk gaat verder dan alleen het schilderen van kozijnen en deuren. Wij zorgen binnenshuis ook nog voor de complete afwerking van de ruimtes. Samen met onze partners in stucwerk zorgen wij voor een metamorfose van jouw plafonds, wanden, deuren en kozijnen.

Voor wandafwerking biedt Van Kesteren verschillende mogelijkheden:

  • Sauswerk en spuiten
  • Stucwerk
  • Behangwerk (van glasweefselbehang tot patroonbehang)

Iedere woning krijgt door binnenschilderwerk en afwerking net een andere persoonlijke en kwalitatieve uitstraling.

Bereken eenvoudig en snel deze kosten voor het buitenschilderwerk via onze rekentool >

Eigen materieeldienst

Bij Van Kesteren beschikken wij over een eigen materieeldienst. Zo zijn wij in het bezit van onze eigen steigers en geavanceerde meetapparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan warmtemeters, houtmeters, glansmeters en kleurenmeters. Hierdoor kunnen wij je geheel ontzorgen bij iedere opdracht.

Verschillende schilderwerk projecten

Wij hebben ruime ervaring met schilderen van bijzondere objecten. Hieronder verstaan wij onder andere kerken, supermarkten, scholen en ziekenhuizen. Meer weten over de verschillende projecten waar wij in het verleden aan hebben mogen werken? Neem snel een kijkje bij onze projecten voor een greep uit ons uitgebreide portfolio.

schilder bij van kesteren

Erkend Sikkens Specialist

Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens voor de topkwaliteit en als Erkend Sikkens Specialist kunnen wij garanderen dat je die ook krijgt. Product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta´s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

Offerte aanvragen

Onze schilderprojecten

De afgelopen jaren heeft Van Kesteren een aantal mooie projecten opgeleverd. Kijk hieronder voor een greep uit ons portfolio.

Wil jij meewerken aan onze bijzondere (schilder)projecten? Dat kan! Kom ons team versterken als Allround Schilder.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top