Skip to content

Interieuradvies: Sfeer creëren door de juiste keuzes te maken

De vraag naar interieuradvies en -adviseurs bij de inrichting van een woning of specifiek gedeelte van een woning wordt steeds groter. Ook bij Van Kesteren kunnen we u voorzien van interieuradvies. We denken met u mee van het ontwerp tot de uitvoering en kunnen daarnaast ook de nodige werkzaamheden voor u uit handen nemen. Maar wat doet een interieuradviseur nu precies? Hoe gaan ze te werk? Waar kunnen zij advies over geven? En het allerbelangrijkste: wat houdt het interieuradvies bij Van Kesteren precies in? In dit artikel schetsen we aan de hand van een praktijkvoorbeeld een beeld van welke diensten wij bieden en wat interieuradvies van Van Kesteren nu precies inhoudt.

Advies over kleur/behang en raamdecoraties

Wij hebben kleuradvies gegeven bij een van onze klanten in Voorhout. Zij zijn onlangs de trotse eigenaren geworden van een nieuwbouwwoning en wilden advies over welke kleuren zij op de wanden moesten gebruiken, welk type raamdecoratie zij het beste konden kiezen en hoe zij elke slaapkamer een eigen karakter konden geven met behulp van behang.

Voordat we advies kunnen geven, is het van belang om eerst met de klant in gesprek te gaan. Wat zijn de wensen en behoeften en waar zijn zij precies naar op zoek? De klant gaf in dit gesprek aan optimaal gebruik te willen maken van het licht in de woning. Ze wilden graag lichte kleuren op de muur en zorgen voor een frisse look.

Wat is er gedaan?

We hebben het huis een frisse nieuwe look gegeven met het gebruik van veel lichte kleuren en door optimaal gebruik te maken van de ruimte. Zo is er renovlies aangebracht op de nieuwbouw wanden. De basiskleur die in de woning gebruikt is, is ‘Skimming Stone’ van Farrow&Ball. In de woonkamer en de keuken hebben we als accentkleur ‘Lichen’ van Farrow&Ball gekozen. Ter onderbreking van de lange muur die naar de keuken loopt hebben we Eijffinger behang geplakt, waardoor ook gelijk de plek voor de eethoek wordt gecreëerd.

In de slaapkamers is de donkerblauwe kleur ‘Royal Navy’ van Pure by Flexa gebruikt en in de logeerkamer is een lambrisering gemaakt met de kleur ‘Early Dew’ van Flexa. Daarnaast hebben we gekozen voor gordijnen in de woon- en slaapkamer. Een in-between stof in de woonkamer van Your Edition en een verduisterende stof in de slaapkamer van Mart Visser by Lifestyle. Geconfectioneerd met een wave plooi. In de bad- en logeerkamer is gekozen voor jaloezieën van Multisol.

Benieuwd naar wat Van Kesteren voor u kan betekenen?

Wilt u zelf ook interieuradvies op maat? Onze interieuradviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en denken graag met u mee! Maak gerust een afspraak bij ons in de showroom.

Back To Top