Skip to content

Interieuradvies: Sfeer creëren met prints en neutrale basiskleuren

Stel je voor, je hebt een prachtige nieuwe woning gekocht. De woning is van alle gemakken voorzien: ruim, licht en groot genoeg om al je interieurwensen op los te laten. Er ontbreekt alleen nog één ding: sfeer. Hoe zorg je ervoor dat de kale ruimtes jouw woning worden? Een woning waar je ‘thuis’ komt na een lange dag werken en waar je helemaal jezelf kunt zijn? Dan is het zaak dat je goed nadenkt over de juiste aankleding en kleuren op de wanden. Bij Van Kesteren kunnen wij je hierbij helpen. Weten hoe? Wij geven je graag wat nieuwe inspiratie middels deze blog over ons nieuwste afgeronde interieurproject.

Advies over kleuren en behang

Voor deze woning hebben wij voor een neutrale kleur gekozen. Deze kleur zorgt voor rust in de ruimte en geeft licht. Deze kleur hebben wij aangevuld met opvallend printbehang op de wanden. Dit is bewust gekozen om een mooi speelse, gedurfde en huiselijke sfeer te kunnen creëren. Het printbehang in de woon- en slaapkamer is afgestemd op de wens van de klant en speciaal op maat gesneden. Om het geheel af te maken zijn er sierlijsten tegen de plafonds geplaatst.

Keuze voor geschikte raamdecoratie

Ook hebben wij voor deze woning meegedacht over de keuze voor de geschikte raamdecoratie. In de woon- en slaapkamers is gekozen voor gordijnen en overgordijnen. In combinatie met de shutters van Zonnelux geeft dit een mooi licht effect aan de ruimte. Zoals op de foto’s goed te zien is, beschikt de woning over veel ramen. Shutters zijn een goede oplossing om optimaal gebruik te maken van het licht dat de woning binnen komt.

Benieuwd naar wat Van Kesteren voor u kan betekenen?

Wilt u ook interieuradvies op maat? Onze interieuradviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en denken graag met u mee! Maak gerust een afspraak bij ons in de showroom.

Back To Top